• En muista, koska olisin viimeksi käyttänyt bleiseriä ja ystäväni Veera totesikin heti tästä tyylistä, etten näytä yhtään itseltäni. Joskus on kiva pukea ylleen jotakin mukavuusalueen ulkopuolelta eli minun tapauksessani jotakin, mitä olen käyttänyt noin kymmenen vuotta sitten. Koko asun näet tästä postauksesta.
  • Kevätvalossa kylpevä Töölö on vaan niin ihana. Rakastin Ullanlinnaa, mutta rakastan myös Töölöä. Kumpikin kaupunginosa kuuluu tiivisti tiettyyn elämänvaiheeseen. Ulliksessa elin sinkkuvuosia ja Töölössä olen keskittynyt olemaan äiti. Kaikelle on aikansa ja paikkansa. Ai niin, @myhelsinki jakoi tämän puhelimella otetun kuvani omalla huippusuositulla tilillään. Vautsi! Olen otettu.
  • Kukkia ja viherkasveja, niitä täällä kotonani riittää. Ikkunalauta tuli jo olohuoneessa täyteen ja makuuhuoneessa on kohta sama tilanne. Pitänee ostaa amppeleita ja kiinnittää niitä kattoon, niin saan vielä lisää kasveja tänne.
  • Kuntosalit aukesivat vihdoin ja PT-tapaamiseni pidettiin rannan sijaan lähimmällä Elixialla. Miten iloiseksi tulinkaan, kun bongasin tutun pappapariskunnan vierekkäisiltä laitteilta. Nuo ystävykset tapaavat usein aamuisin salilla, mikä lämmittää jotenkin mieltäni erityisesti. Yksinäisyys on iso musta mörkö, jonka selättämiseen ystävyyssuhteet ovat parasta vastalääkettä.

  • Ulkoilu on parasta lääkettä tylsistymiseen, pahaan oloon ja sellaiseen fiilikseen, kun kaikki ärsyttää. Se on myös hyvä tapa tappaa aikaa, jos on vasta aamu ja illalla tapahtuu jotakin kivaa. Nöpsy on helppo houkutella ulos, koska houkuttelua ei yleensä edes tarvita. Meillä on niin kivaa kaksin. Joskus käppäilemme lähirannalle, joskus taas tutkimme Helsinkiä kunnolla ja teemme retken vaikkapa Lammassaareen.
  • Niin sanottua retkeilyä voi harrastaa myös kotona, vaikka koti ei olisikaan kovin iso. Nukumme joskus huvin vuoksi olohuoneessa vuodesohvalla. Se menee melkein telttailusta, kun syö iltapalaksi juustoleipiä peiton alla ja katsoo piirrettyjä vähän myöhempään kuin tavallisena iltana.
  • Niinä iltoina, kun olen yksin, rentoudun mielelläni Netflixiä katsellen. Työpäivät imevät mehut minusta, joten on luksusta, että puolet työviikosta on mahdollista elää niin, että töiden jälkeen ei tarvitse kävellä hakemaan poikaa eskarista, vaan voi lösähtää sohvalle. Jotkut aktiiviset lähtevät töiden jälkeen lenkille, mutta minä hoidan ne hommat heti aamusta pois alta, koska töiden jälkeen iltaisin olen TÄYSIN hyödytön.
  • En tiedä, miten tämä liittyy mihinkään, mutta Pupun Taco Bomb -salaatti tuli takaisin myyntiin ja se on iso juttu minulle. Weekendin lisäksi tämä luksussalaatti lähentelee täydellisyyttä. En syö enää lihaa, joten vaihdoin kanan tilalle pääraaka-aineeksi tofun. Kokonaisuus toimi silti hyvin, Pupulla on parhaat salaatit!

Ihanaa viikonloppua ja vappua! :)