KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / VERYNICE.FI

*MAINOSLINKKI

Tiedän, että moni täällä rakastaa pitkiä tekstejä ja kilometripostauksia. Instagramissa esitettiin kuitenkin toive, että kuvia olisi vielä enemmän. Siksipä esittelen kotimaiset *Very Nice Pirre Short st -farkut kuvaspämmin kanssa jakaen samalla 10 timanttista syytä, miksi SINÄ haluat kohta ostaa Very Nice -caprifarkut. Älä vastustele, vaan pidä mieli avoimena. Itselläni 38-kokoisena on käytössä tuumakoko 29″.

Caprien pituusmääritelmä lienee jotakin 3/4- ja 7/8-pituisen lahkeen väliltä eli housut päättyvät polven ja nilkan välille johonkin kohtaan säärtä. Käytin itse caprimittaisia housuja eniten lukiossa ja yliopistoaikojen alussa. Silloin rakastin käyttää niiden kanssa tuubitoppeja ja lyhyitä liivejä, mutta myös neuleliivejä. Ajat ovat muuttuneet, mutta jotkin nuoruudesta tutut trendit ovat nyt palanneet. Mutta hei, seuraavaksi näytän kuvamuodossa, miksi Pirret kannattaa klikata ostoskoriin NYT! Nappaa postauksen lopusta talteen alekoodi, se käy koko Very Nice -valikoimaan, mutta vain viikon loppuun asti.

10 syytä ostaa Very Nice -caprifarkut

1. Klassinen ranskalainen tyyli suorastaan vaatii caprit

 

2.  Farkut ovat niin mukavat jalassa, että niillä jaksaa istua 8 tunnin työpäivän

3. Voit luoda illuusion pidemmistä jaloista jättämällä nilkat paljaaksi ja pukemalla korot

 

4. Vaikka olet huomattavasti keskivertoa lyhyempi, Very Nice -caprifarkut toimivat

5. Ajaton sininen on muodissa aina

6. Caprit antavat kauniille kengillesi vielä himpun enemmän tilaa varastaa huomion

7. Tässä mallissa on tilaa kurvikkaammallekin reidelle

8. Omistat jo monet Very Nice -farkut ja tahdot jotakin erilaista

9. Rouhea tyyli kevenee sopivasti caprifarkuilla

10. Vyötärö on juuri oikealla korkeudella istumatyöläiselle

Ehkä nyt ymmärrät, miksi sekosin näistä kevätfarkuista täysin. Tuntuu, että jo eri puntti muuttaa farkkutyylin kokonaan eikä uusia lookeja tarvitse keksimällä keksiä. Kunhan vaihtaa täysimittaiset farkut capreihin. Seuraavaksi käyn nämä kolme tyyliä läpi leveälahkeisilla farkuilla ja katson, löydänkö uusia suosikkiyhdistelmiä, mutta tämä kevät kävellään capreissa ympäri kaupunkia. Tykkään muuten sloganista, joka tämä *Very Nice Pirre Short st -mallin kohdalle on Very Nice -nettikauppaan kirjoitettu: “THE PAIR EVERY (SHORT) WOMAN SHOULD HAVE.”

*Osta omat, kotimaiset Very Nice -farkut täältä ja käytä kassalla Very Nice -alennuskoodi “Iina20”, niin saat mistä tahansa tuotteesta 20% alennuksen 26.4.2021 asti!