Maista neljän raaka-aineen herkullista smoothieta. Joskus tuntuu, että suosituissa smoothieohjeissa on lähemmäs 20 osasta eksoottisesta kookosöljystä ja avokadosta aina pakastemangoon ja ripaukseen spirulinajauhetta. Jos ja kun raaka-aineiden määrä alkaa ahdistaa, yksinkertaista. Reseptin herkulliseen smoothieen vuosien takaa löydät tästä postauksesta.

Pue yllesi edes vähän jotakin pinkkiä. Tuolla ihanalla värillä voit virittäytyä ystävänpäivätunnelmaan hetkessä, vaikka et tekisi päivän aikana mitään erityistä. Jos vaatekaapista tai asustehyllyltä ei löydy mitään sopivaa, pinkki huulipunakin käy. Tai pinkkeinä hehkuvat posket reippaan lenkin jälkeen. Itse suoriuduin tehtävästä viime vuonna tällä tavalla.

Katso elokuva Valentine’s Day. Vuonna 2010 tehty pätkä suorastaa tulvii tunnettuja nimiä Julia Robertsista Ashton Kutcheriin, joka on muuten joskus ollut suuri julkkisihastukseni. Elokuvan juoni ei ole kehuttava, mutta onnistuu yllättämään muutamaan otteeseen. Tämä hyvän mielen leffa, jossa kaikki tarinat eivät (onneksi) pääty onnellisesti, löytyy ainakin Viaplaysta.

Soita ystävälle tai perheenjäsenelle. Jos elämässäsi ei ole “sitä oikeaa” tai “sitä oikeaa juuri nyt”, kiinnitä huomiota siihen, mitä ja keitä elämässäsi jo on. Soita maratonpuhelu bestiksellesi ja tyhjennä teepannu juoruillessa tai sovi videopuhelu perheenjäsentesi kesken.

Kasaa unelmien ystävänpäiväasu. Vaikka viettäisit ystävänpäivän kotisohvallasi, voit silti haaveilla juhlista, joissa katto on täynnä sydämenmuotoisia foliopalloja ja pinkkejä hilejuomia. Asuja voit kasata netin kollaasiohjelmilla kuten tällä tai lehdistä leikkaamalla ja liimaamalla. Minun haaveasuni näet tästä postauksesta.

Joogaa itsesi rennoksi. Vaikka takaraivossa jyskyttäisi juhlapyhien ja erikoispäivien tuttu pitäisi-virsi, yritä kerrankin rentoutua. Tällaisina aikoina ei tarvitse varata pöytää hienosta ravintolasta tai sopia treffejä, vaikka kaikki naistenlehdet kautta aikain niin ovatkin toitottaneet. Himmennä valoja, napauta YouTubesta joogatunti päälle ja päästä irti.

Ihanaa ja ennen kaikkea paineetonta ystävänpäivää. Vielä ehdit valmistautua! ♥