LAUKKU SAATU TYÖKYTKYNÄ / ZADAA

Voi vappu. Ennakkoon jokavuotiseen tapaansa turhuudellaan ärsyttänyt, mutta lopulta outoudellaan ihastuttanut vappu. Pitkästä aikaa jotakin muuta kuin joogahousut ja kolitseja. Kävimme nämä kuvat ottaneen Ninan kanssa vappubrunssilla ja fiilistelimme puolityhjässä ravintolassa sitä, miten ihanalta tuntui hakea ruokaa buffetista. Voitteko kuvitella, miten kauniisti skumppalasin pohjasta nousi kuplia pintaan? Ja miten huippua oli nähdä ystävää jossakin muualla kuin iänikuisella turvavälilenkillä Töölönlahdella. Olkoonkin tärkeä rutiini meille, mutta vaihtelu todellakin virkistää. Ja olkoonkin vain turvavälivappubuffet, mutta olo oli silti vapautuneempi kuin aikoihin.

Koska yllätin itseni lähtemällä pois kotoa, päätin korkata kesämekkokauden näin toukokuun kunniaksi. Puuvillainen midimekko sai seurakseen viime kesänä ostamani secondhand-pistokkaat tupsuyksityiskohdilla ja laukun, jonka olen saanut työkytkynä Zadaan kautta. Luksustuotteet ostan yleensä Saksasta, arkivaatteita löydän enemmän Tanskasta.

Vapputyylini oli rento ja mukava, mutta kuitenkin vähän hienompi kuin iänikuiset trikoot, joissa suorastaan asun etäpäivien ajan. Niin, viikonloppujen myös. Jotenkin päiväni ovat niin aktiivisia, että tuntuu fiksummalta oleskella treenihousuissa kuin farkuissa. Tosin nämä LEGGING-farkut ovat niin pehmoiset ja mukavat, että ne ovat sniikanneet itsensä etäpäivien vakiokalusteiksi.

Psst! Ei ollut muutenkaan ihan tavallinen vappuviikonloppu. Kävin myös TREFFEILLÄ!!! #omfg