PALVELU SAATU PR-KÄYNTINÄ / STUDIO JOANN

Jotenkin hiusteni malli oli päässyt taas venähtämään ja asialle piti tehdä jotakin. Sävykin tuntui haalistuneen hieman epämääräiseksi. Vaikka KEVIN.MURPHY -lähettilyyteni päättyi vuodenvaihteeseen, kannatan silti heidän värejään. Suuntasin siis tuttuun kampaamoon Kaartinkaupungin Studio JoAnniin taitavan Annin hellään huomaan. Tutustuin Anniin viime vuoden lopulla ja meillä klikkasi heti. Sellaisen ihmisen tuoliin on helppo palata kerta toisensa jälkeen.

Malliksi valittiin ihanan helppo pitkä polkka, jonka kanssa kasvattelen edelleen viime kesän otsatukkaa pois. Värin suhteen testailtiinkin sitten jotakin, mitä en ole kokeillut vuosiin. Olen ollut koukussa babylights-raitoihin, jotka ovat niin ohuita ja tiheässä, etteivät ne näytä raidoilta hiuksissa, vaan muuttavat enemmänkin hiusten yleissävyä. Nyt päätimme Annin kanssa kokeilla kunnon selkeitä raitoja varsinkin kasvojen lähelle ja olen myyty! Selkeät raidat eivät tunnu enää vanhanaikaisilta, vaan kiinnostavilta.

Kuinka löytää hyvä kampaamo Helsingissä?

Studio JoAnn on helppo löytää, kun ensin löytää Kasarmitorille. Ydinkeskustasta on ihan kävelymatka perille. Jos taas tykkäät liikkua julkisilla, ota esimerkiksi Lasipalatsilta ratikka (2) ja ajele sillä Etelänrantaan. Siitä onkin matkaa kävellen enää muutama kortteli kohti Kasarmitoria. Vastaanotto on aina lämmin, ja kahviakin tarjoillaan muotilehtien kera. Mikäs se ihanampaa kuin syventyä uusimpiin trendeihin kahvia hörppien ja uusi väri päässä vaikuttaen.

Stailausvinkit polkkatukalle

Joskus tekisi mieli leikkauttaa hiukset, mutta toimintaa hidastavat epäilykset. Miten niitä uusia hiuksia sitten pitäisi? Saako ne vielä pois kasvoilta? Entä taipuvatko ne juhlavampaan tyyliin? Entä jos uusi hiustyyli leventää/pidentää/kaventaa/litistää kasvoja? Kauhukuvansa kullakin, mutta ei hätää. Saman hiusmallin voi stailata moneen eri tyyliin, ja joskus erilaiset tyylit muuttavat joskus myös kasvonpiirteitä ja kasvojen mittasuhteita. Osa tyyleistä on kuvattu ennen raitojen ottamista, suklainen väri on silti Annin käsityötä niissäkin kuvissa.

 

Sivujakaus ja isot kiharat kiharruspuikolla

Jos olen lähdössä ystäviä tapaamaan, juhliin tai jonnekin, missä tahdon tuntea olevani mahdollisimman paljon oma itseni, valitsen kiharat sivujakauksella. Niissä on vielä sekin hyvä puoli, että ne näyttävät kivoilta yleensä vielä seuraavanakin päivänä hieman “kuluneina”. Kylpyhuoneeni kaapista löytyy muutamakin kampausten aktivointiin tarkoitettu tuote, joilla eilisen kiharat saa halutessaan elvytettyä takaisin. Nerokasta!

Rennon löysytetyt ranskalaiset letit

Tykkään ehkä enemmän yhdestä isosta letistä, mutta näillä hiuksilla sellainen ei vielä pysy kasassa. Siksi kaksi lettiä on parempi valinta. Tämä tyyli on käytössä varsinkin treenipäivinä, sillä silloin en suvaitse kasvoillani yhtä ainutta eksynyttä hiusta. Hämmentävää, miten letitys piilottaa raidat ihan kokonaan ja hiukseni näyttävät tasaisen tummanruskeilta.

Näyttävällä pannalla viimeistelty

Kirjoitin juuri, miten olen viime aikoina löytänyt pannat uudelleen. Ne ovat mukavan monipuolisia, sillä pannan voi valita joko hillittyjen tai näyttävien hiusasusteiden joukosta. Niiden tehtävä voi olla hiusten pitäminen kurissa tai ne voivat olla koko tyylin huutomerkki. Hiuspannan voi joko asettaa hiusten sekaan (kuten kuvassa yllä) tai sillä voi vetää hiukset pois kasvoilta, jolloin otsa korostuu enemmän. Sliippauksesta tulevat ala-asteajat mieleen, joten käytän nykyään useammin pantaa tällä tavalla.

Jos siis haussa on hyvä kampaamo Helsingissä, kokeile JoAnn Studiota. Löydät sen osoitteesta Eteläinen Makasiinikatu 5, 00130 Helsinki! :)