KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

A Ambassador-roolini tuntuu erityisen tärkeältä aina, kun tavoitan ihmisen, joka ei ole kuullut brändistä aikaisemmin. Merkki syntyi, kun Kevin Murphy keksi yhdistää ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteisiin luodakseen hiustenhoitosarjan, joka on hellä sekä hiuksille että luonnolle. Ideologia on sellainen, että edustan enemmän kuin mielelläni KEVIN.MURPHY-tuotteita.

B Barbie-pinkit hiukset ovat olleet trendikkäät jo muutaman vuoden ajan, mutta niissä on se hankaluus, että väri haalistuu nopeasti, jos sitä ei ylläpidä kotona. Pastellihiusvärien ylläpidosta kyseltiin viime vuonna paljon, siitä löytyy täältä kokonainen postaus.

C Curls, curls, curls! Trendikkäät kiharat saadaan helposti aikaiseksi näillä ohjeilla vain “pesemällä ja puristelemalla”.

D Detoxia suositellaan yleensä koko keholle, mutta tiesitkö, että sen voi tehdä myös hiuksille? Shampoo, jolla hiusten detox toteutetaan, sisältää mm. limeä, minttua ja rosmariinia. Se on kuin raikas drinkki hiuksille! Ilmansaasteet, veden epäpuhtaudet ja muotoilutuotteet kertyvät päänahkaan sekä hiusten pituuksiin ja voivat ärsyttää päänahkaa tai vaikuttaa vaikkapa hiustenvärjäyksen lopputulokseen. Lue ohjeet Detox-hoitoon hiuksille ja kokeile!

E EVER.SMOOTH on yksi uusimpia tuotteita Keviniltä ja aivan omaa luokkaansa meille, joiden hiustyyppi on pääasiassa “pörröinen”. Onneksi kuulin tästä lämpöaktivoituvasta, painottomasta muotoiluspraysta, joka oli kehitetty erityisesti kiharan hiuksen silottamiseen. Otin tuotteen suurella mielenkiinnolla ja pienellä, useiden kilpailijoiden tuotteiden aiheuttamien pettymysten synnyttämällä epäluulolla kokeiluun. Lue testitulokset täältä.

F Feikkiä? Näissä tuotteissa ei ole mitään feikkiä, mutta muutaman tuotteen avulla voi hieman huijata. RE.TOUCH -tyvisuihke esimerkiksi piilottaa tyvikasvun niin luonnollisesti, että ei tarvitse yhtään pelätä kenenkään huomaavan sitä.

G Googlaapa mies merkin takana ja saat selville, että Kevin Muprhy on luonut upean, yli kaksikymmenvuotisen uran catwalk-muodin, editorial-kuvausten ja elokuvien maailmassa. Vaikuttavaa!

H Harmoninen värimaailma näyttää upealta kylppärissä. Näitä purkkeja ja purnukoita ei todellakaan tarvitse piilotella kaapissa, vaan niitä voi käyttää sisustuselementteinä.

I Ihonhoitoa hiuksille, sitä nämä tuotteet todella ovat. Kun yhdistetään ihonhoitoteknologiassa käytetyt raaka-aineet hiustuotteisiin, saadaan lopputulokseksi painottomia, mutta pitkäkestoisia ja suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat samalla erittäin hoitavia, sisältäen mm. runsaasti kasviperäisiä eteerisiä öljyjä.

J Jos etsit tuotteisiin alekoodia, mitä ei muuten usein ole tarjolla, sellainen löytyy uudesta SessionStore-nettikaupastaUuden asiakkaan 15% alennus kannattaa todellakin hyödyntää, saat sen käyttämällä koodia #uusi15.

K Kiiltosuihkeet ovat KM-tuotteiden aatelia jo pelkän ulkoasunsa puolesta, mutta myös sisältö on kultaa. SHIMMER.ME– tai SHIMMER.ME.BLONDE-kiiltosuihke hoitaa hiusta erilaisilla öljyillä. Hypnoottisesti kimaltava suihke ei vain joidenkin kiiltosuihkeiden tapaan feikkaa hiusta hyväkuntoisen näköiseksi, vaan suihke sisältää erilaisia kukkauutteita sekä öljyjä, jotka hoitavat hiusta.

L Litra hiuslakkaa leijumassa kylpyhuoneessa hiustenlaiton jälkeen? Ei kiitos! KEVIN.MURPHY-tuotteissa on huomioitu, etteivät tuotteet vahingoita käyttääjänsä tai ympäristöä. Koostumuksensa ansiosta ne eivät jää ilmaan tai pöllyä, joten tuotteiden käyttö sekä kampaamoympäristössä että kotona on keuhkoille ystävällistä. Puhtaan ilman kampaamo -aatteesta voi lukea lisää täältä.

M Muoto ei ole sattumaan suorakulmion mallisissa shampoo- ja hoitoainepulloissa. Pullot ovat juuri sen muotoisia, jotta kun ne pakataan kuljetusta varten, niiden väliin jää mahdollisimman vähän tyhjää tilaa.

N Näin taltutat sähköiset hiukset! Luulit ehkä, että se on mahdotonta, mutta nappaapa nämä vinkit talteen ensi talvea silmälläpitäen. Pakkanen sekä sähköistää hiukset saaden ne käyttäytymään vallattomasti, mutta myös kuivattaa latvoja heikentäen niitä kunnes ne pahimmassa tapauksessa murentuvat ja katkeilevat.

O O.W.P ei ehkä ole lyhenteenä tuttu sinulle, mutta ideologia sen takana on. Ocean Waste Plastic on siis muovia, joka syntyy nimensä mukaisesti merestä kerätystä muovista, joka puhdistetaan. Muovia ei värjätä KM-pulloihin sopivaksi, vaan käytössä on tekniikkaa, joka optisesti valitsee oikeat sävyt, jotka yhdistettäessä syntyvät tutut KEVIN-pullosävyt. Esimerkiksi minun rakastamani ANGEL-sarja on  vaaleanpunainen kuten ennenkin. KM oli ensimmäinen kauneusalan yritys, joka alkoi käyttää O.W.P-materiaalia pulloissaan, mutta nykyään onneksi jo moni merkki käyttää merestä kerättyä muovia.

P PETA:n Cruelty Free -tunnustus löytyy kaikista tuotteista, mikä tarkoittaa, että tuotetta tai mitään sen sisältämää ainesosaa ei ole testattu eläimillä. Oletko koskaan pidellyt KEVIN.MURPHY -tuotetta kädessäsi ja nähnyt purkin kyljessä söpön pupumerkin? Kyseinen merkki on juurikin tuo tunnustus PETA:lta. Lisää KEVIN.MURPHY -tuotteiden hyvistä puolista voi lukea englanniksi tältä sivustolta.

Q Quumottava tilanne tuli vastaan, kun sain kunnian tavata Kevin Murphyn ja jäädyin täysin. Peura ajovaloissa -ilmeeni näet yhteiskuvastamme.

R RE.STORE -pesevä hoitoaine on huipputuote, jos tahtoo aktivoida luonnonkiharaa. Ideana on, että yksi tuote sekä puhdistaa että hoitaa hiuksia, minkä vuoksi tämä pumppupullo on täydellinen matkatuote. Ja minulla se tosiaan vetää hiukset tuplasti enemmän kiharaan kuin muut hoitoaineet.

S SESSION.SPRAY FLEX -hiuslakka voitti viime perjantaina Pinni-lehden ”Vuoden hiuskiinne 2020” -palkinnon.   Virtuaalisessa PINNI – NORDIC HAIR STAR -gaalassa palkittiin hiusalan parhaita tekijöitä, tekijöiden töitä sekä tuotteita. Tämä voittajalakka on myynnissä KM-kampaamoista tarjoushintaan 19,90€ hintaan (norm. 27,90€).

T Tuuheutta saa helposti POWDER.PUFF -hiuspuuterilla. Sitä ripotellaan hiusten tyveen, minkä jälkeen työstetään tyveä sormin, kunnes haluttu volyymi on saavutettu. Jos kokeilet vain yhtä KM-tuotetta, kokeile tätä!

U UV-suoja hiuksille? Onnistuu. Auringosta lähtöisin olevan UV-säteilyn konkreettisimmat tuhot hiuksille ovat hiusten kuivuminen ja hiusten värin raju haalistuminen. Tarkista täältä, missä tuotteissa on aurinkosuoja.

V Värikoodatut pullot viittaavat niiden tarkoitukseen. Esimerkiksi kaikki laineikkaiden ja kiharien hiusten muotoilutuotteet tunnistaa nykyään tietystä sinisen sävyisestä purkista. Tämä uudistus helpottaa oikean tuotelinjan löytämistä.

X Xtra- eli extra-niksit ovat tarpeellisia, jos kärsii esimerkiksi hiustenlähdöstä tai tyvikasvusta, joka näkyy jo muutama päivä kampaamokäynnin jälkeen. Täältä saat täsmäapua hiuskriiseihin!

Y Ykköstuote omalla suosikkilistallani on ollut jo vuosia SESSION.SPRAY -hiuslakka. Sen tuoksu tuo mieleen jonkin makean drinkin ja rakastan sitä niin paljon, etten käytä hajuvettä niinä päivinä, kun suihkin hiuksiini tätä lakkaa.

Z Zzzzh on ääni, joka kuuluu lämpösuojapullosta, kun siitä puristaa ulos vaahtoa. Niin, lämpösuojavaahtoa. Kuinka nerokasta! HEATED.DEFENSE -lämpösuojavaahto imeytyy nopeasti eikä ole tahmaista kuten muotovaahto, jota tämä ulkomuodoltaan muistuttaa.

Å Ååh! En voi olla huokaisematta, kun saan todeta, että tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia.

Ä Äitinä olen tarkka siitä, miten hoidan lapseni hiuksia. Käytämme pojan kanssa samoja tuotteita ja yhteinen lempparimme on RE.STORE (lisää siitä ylempänä). On iso plussa, että lapsen hiukset puhdistuvat yhdellä tuotteella.

Ö Överiä lopputulosta ei ole vaikea saavuttaa näillä tuotteilla, sillä tuuheutta lupaavat tuotteet todella antavat sitä. Hiusvärien suhteen brändi tavoittelee kuitenkin hyvin luonnollisia lopputuloksia siinä mielessä, että sävyt ovat moniuloitteisia ja kaukana ns. värikypäristä. Jokainen KM-kampaajan luoma hiusväriresepti imartelee juurikin sen kantajaa. Väri luodaan kampaamossa juuri aina SINULLE sopivaksi. ♥