KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Vaikka itseään hoitaisi kuinka hyvin, joskus tarvitaan nollausta. Esimerkiksi liikuntaharrastuksen ohella on muistettava palautuminen, kun taas seerumien ja kasvonaamioiden viidakossa pitää muistaa myös ihon puhdistaminen. Ei voi vaan kerrostaa ja kerrostaa ilman, että joskus aloittaa ihan puhtaalta pöydältä. Tämä postaus käsittelee hiustenhoitoa, mutta myös sisäistä hellimistä elimistölle virkistävän detoxin muodossa.

MAXI.WASH -syväpuhdistava shampoo, jolla hiusten detox toteutetaan, sisältää mm. limeä, minttua ja rosmariinia. Se on kuin raikas drinkki hiuksille! Ilmansaasteet, veden epäpuhtaudet ja muotoilutuotteet kertyvät päänahkaan sekä hiusten pituuksiin ja voivat ärsyttää päänahkaa tai vaikuttaa vaikkapa hiustenvärjäyksen lopputulokseen.

Puhdistaaksesi päänahkasi ja hiuksesi, lisää jumalaisen hyvältä tuoksuva MAXI.WASH -shampoo märkiin hiuksiisi ja hiero se sitten hellävaraisesti hiuspohjaasi ja hiustesi pituuksiin. Anna vaikuttaa minuutin ajan ja huuhtele pois. Mikäli shampoo ei vaahtoa kunnolla, on hiuksissa niin paljon epäpuhtauksia, että pesu kannattaa toistaa heti.

Kauniin vihreässä pullossa myytävässä MAXI.WASH -shampoossa on paljon hyviä ja tehokkaita ainesosia, joilla on kaikilla oma tehtävänsä. Eräät tärkeimmistä raaka-aineista ovat AHA-hedelmähapot, jotka kuorivat hiuspohjasta pois muotoilutuote- ja mineraalijäämät. Jos päänahka on rasvoittuva ja erittää helposti talia, auttaa tämä shampoo siihenkin, sillä se tasapainottaa päänahan toimintaa. Tätä myydään pienenä matkaversiona, jos tahdot tutustua tuotteeseen, mutta et uskalla ostaa suoraan suurta pulloa.

Sen lisäksi, että MAXI.WASH puhdistaa päänahkaa ja hiusta, se myös hoitaa niitä. Erilaisista yrteistä ja hedelmistä saatavat eteeriset öljyt tasapainottavat ja hoitavat, mutta myös virkistävät rasvoittuvaa päänahkaa. Eteeriset öljyt vaikuttavat toki myös hajuaistin kautta. Varsinkin sitrustuoksuilla on virkistävä vaikutus, kun taas rosmariini kuulemma virkistää muistia. Limetin kerrotaan vahvistavan hermoja. Jos tahdot nauttia näistä hyvistä ominaisuuksista sisäisesti, kokeile alla olevaa mocktailia eli alkoholitonta drinkkiä. Sen valmistaminen kestää juuri syväpuhdistavan shampoon vaikutusajan verran.

Virkistävä greippi-rosmariinitonic

jääpaloja

puolikkaan verigreipin mehu

1,5 dl rosmariininmakuista tonic-vettä

limesiivu koristeeksi

Laita jääpalat lasiin. Halkaise greippi ja pistele toiseen puolikkaaseen veitsellä reikiä hedelmälihaan. Purista puolikkaasta mehu lasiin jääpalojen päälle. Täytä lasi tonicilla ja koristele limesiivulla. Nuuhkaise ja nauti!

Psst! Uusimmalla KEVIN.MURPHY -kampaajakäynnillä blondit hiukseni muutettiin pinkeiksi. Mitä väriä seuraavaksi kokeilisin? :)