KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Kun lähtee hotellilomalle rentoutumaan, ei välttämättä halua käyttää hotellin suihkusta löytyvää 7-in-1 -tuotetta, jolla voi pestä hiukset, poistaa ihokarvat, hoitaa kynsinauhat ja mitä vielä. Hemmottelulomalle pakataan mukaan tuotteita, jotka sopivat pitkään iltakylpyyn tai hemmottelevaan suihkuun. KEVIN.MURPHY julkaisi vähän aikaa sitten kaksi uutuustuotetta, jotka nappasin mukaan viikonloppulomalle testattaviksi. Välillä mietin, mitä uusia tuotteita sarjaan muka voisi vielä lisätä ja aina Kevin yllättää positiivisesti.

SCALP.SPA SCRUB on nimensä mukaisesti kuorinta hiuspohjalle. Kun hiukset on kasteltu, tuote levitetään päänahkaan ja aletaan hieroa. Kuorintaosuuden hoitavat rakeet, jotka ovat vulkaanista luonnonkiveä nimeltä perliitti. Tiedät varmaankin ihonhoidossa suositut misellivedet, joiden teho perustuu siihen, että misellit vetävät puoleensa likaa ja rasvaa? Tätä on hyödynnetty tässä ihanasti vaahtoavassa kuorinta-aineessa.

KEVIN.MUPRHY-filosofiaan kuuluu ajatus, jossa ihonhoitotuotteita tehdään hiuksille, joten tämä SCALP.SPA on jotenkin hyvin tyypillinen KM-tuote. Kevin Murphy keksi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä erittäin pienimolekyylisiä raaka-aineita hiustuotteissa, voitaisiin luoda painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Tähän tiivistyy hyvin se, miksi pidän tästä tuotesarjasta ihan erityisen paljon.

SCALP.SPA WASH jatkaa siitä, mihin kuorintavoide lopettaa. Tämä upealta tuoksuva, mieto shampoo syväpuhdistaa hiuspohjaa. Se auttaa ylläpitämään hiuspohjan PH-arvoa, mutta samalla se myös kosteuttaa hiuspohjaa. Jotakin tämän tuotekombon hellävaraisuudesta ja kosteuttavuudesta kertoo sekin, että en kaivannut lainkaan hoitoainetta puhdistettuani päänahan vaahtokylvyn aikana. Se on paljon sanottu tällaiselta hamppulatvalta.

Joskus on minuuttiaikataulu ja suihku pitää hoitaa nopeasti niin sanotusti pois alta. Tällä kertaa kuitenkin ehdin antaa lämpimän kylvyn rentouttaa lihaksiani ja mieltäni. Keskityin shampoon levittämiseen ja vaahdottamiseen samanlaisella hartaudella kuin kuorintahetkeen. Yritin jäljitellä kampaajani sormien liikeratoja. Rakastan päänahkahierontaa, jonka pesupaikalla aina saa. Päänahkani on järkyttävän kireä ja siihen tuntuu auttavan vain hieronta.

Jos olo on sellainen, että suihkuhetkissä saisi olla ripaus enemmän luksusta ja rentoutumista, tutustu näihin uutuuksiin. Huomasitteko muuten, että nyt on helppo ostaa KEVIN.MURPHY -tuotteita suoraan netistä? Session Store on verkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman KM-tuotteita samasta paikasta. Saat ensimmäisestä tilauksestasi -15%, kun käytät kassalla koodia “uusi15”. :)