KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KEVIN.MURPHY

Miksi otsatukka kiehtoo? Miten päädyin juuri tällaiseen versioon?

Inspiroidun joka kevät ja syksy otsiksesta, mutta leikkautan sen yleensä vain kerran vuodessa tai muutaman vuoden välein. Otsatukassa on ihaninta se, että se tekee tyylistä heti jotenkin kiinnostavamman ja salaperäisemmän. Tykkään myös siitä, että kulmakarvoja ei tarvitse meikata otsiksen kanssa. Aamulla säästyy aikaa, kun pelkkä sävytetty aurinkovoide ja ripsiväri riittävät arkimeikiksi.

Viimeksi päädyin muutama vuosi sitten verho-otsikseen, joten tällä kerralla pyysin ns. tavallista, rentoa ja pyöristettyä otsista. En tahdo mitään skarppia tai geometristä, vaan sellaista tyyliini sopivaa “vähän sinne päin” -touhua. Ja KEVIN.MURPHY-pääkouluttaja sekä BRAND.SPECIALIST Riikka Vanha-aho onnistui jälleen kerran toteuttamaan toiveeni täydellisesti. Sävyksi hän yhdisteli 50/50 kultaa ja aprikoosia, sävyä pidetään yllä samoin kuin punaista väriä.

Millainen otsis on nyt trendikäs? Entä mitä muuta KEVIN.MUPRHYn trendikatsauksessa nousi esille?

Juttelimme värin vaikuttaessa siitä, miten hiusmuoti on nykyään hyvin sallivaa. Kaikki on vähän kuin muodissa, vaikka tietysti tietyt trendit nousevat esille muita enemmän. KEVIN.MUPRHYn trendikatsauksessa mm. 90-luku, pastellisävyt (varsinkin laventeli), erilaiset hiusasusteet ja kahvin sävyt ovat suosittuja. Jollakin tavalla siis tuntuu, että itse otsis voi olla mitä tahansa, mutta sen ympärillä tapahtuvat asiat eli kampaukset, hiusten väri ja asusteet muuttuvat trendien mukana. Yleinen vinkki otsiksen valintaan voisi olla se, että suoralle hiustyypille voi valita tiukempia leikkauksia, kun taas luonnonkihara/-laineikas vaatii ehkä juurikin tällaista rennompaa ja anteeksiantavampaa mallia. Eli trendien sijaan voisi seurata omaa tyyliä.

Mitä tuotteita otsis vaatii? Mitkä KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat parhaita otsiksen ylläpitoon?

Ei otsatukkaa ilman kuivashampoota, joten aloitetaanko FRESH.HAIR-kuivashampoosta? Sen inkiväärinen tuoksu on niin ihana, että sitä suihkii ihan huvikseenkin, mutta parhaimmillaan tuote on esim. sateen tai lenkin jälkeen, kun tahtoo saada lässähtäneet otsatukan heräteltyä henkiin. Hieman samantyylinen tuote on POWDER.PUFF-hiuspuuteri, joka vie hieman lähmäisyyttä pois, mutta keskittyy kuitenkin päasiassa tuomaan tuuheutta tyveen.

Volyymia tuo myös “moderni muotovaahto” BODY.BUILDER. Painoton, kosteuttava ja tuuheuttava muotovaahto sopii varsinkin heille, jotka föönaavat hiuksensa tai edes pelkän otsiksen kuosiin. Hiuslakaksi suosittelen SESSION.SPRAY-hiuslakkaa, jossa on hyvä pito ja jumalainen tuoksu. Sain vinkin tärkätä otsiksen yläosa eri tyvi, mutta suihkutella lakkaa maltillisemmin latvoihin. Näin keskijakaukseni ja suuri pyörre otsallani eivät pyri esille niin vahvasti, mutta otsiksen latvat liikkuvat silti luonnollisesti.

Psst! Tällä hauskalla testillä voit testata, kannattaako ylipäätään leikata otsis! :D