Tänä vuonna kesälomani on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen päättyi juuri ja toisen alkuun on alle kolme viikkoa. Tämä työpätkä lomien välissä sujuu jotenkin helpommin, kun on rentoutunut ja tietää, että pian pääsee rentoutumaan lisää. Isot kamppiksetkin alkavat vasta syksymmällä, joten ehdin keskittyä pyörittämään niitä ihanan arkisia perusjuttuja. Loman jälkeen työarkikin on taas inspiroivaa ja raikasta. Se, jos mikä, on toivottu tunne. Avaan hieman lomajuttujani tässä postauksessa, kuvituksena on Ninan ottamia kuvia minusta yhteisellä lomamatkallamme.

Ensimmäisen lomapätkäni aikana ehdimme käydä vaikka missä. Kotimaanmatkailu on aina ollut lähellä sydäntäni, joten ajelimme Turun saaristoa kohtia ja vierailille Bengtskärin majakkasaarella. Helsingissä huvittelimme Lintsillä ihmetellen sen väljyyttä, nyt tilanne on kuulemma jo ruuhkautunut “normaaliksi”. Loman alussa yövyimme Tampereen kylpylässä nautiskellen laatuajasta yhdessä, kun taas juhannuksena grillasimme ystäviemme luona. Kävin myös Karjalohjalla hotellilomalla, mutta siitä en ole ehtinyt vielä kirjoittaa mitään. Kyseessä oli tämä hotelli, jossa aina Ninan kanssa yövymme. Nyt tosin ensimmäistä kertaa keskikesällä.

Toinen lomapätkäni alkaa heinä-elokuun vaihteessa ja kestää puolitoista viikkoa. Virallisia suunnitelmia sille pätkälle pojan uimakoulun lisäksi ei vielä ole, mutta alustavasti puhuimme, että voisimme käydä esimerkiksi Porvoossa. Muutama kesä sitten ajelimme Hankoon, mutta mielikuvani sieltä rannalta on aika mehiläispainotteinen, joten en tiedä, haluanko sinne takaisin. Tuskin siellä on pelkkiä mehiläisiä, mutta kummasti pisto pakarassani jäi vahvimmaksi muistoksi. Toisaalta olisi hauska lähteä jonnekin, missä kukaan perheestämme ei ole käynyt. Ehdotuksia otetaan vastaan!

Mitä lomasuunnitelmia teillä on? :)