Aloita juhannus rennosti. Miltä kuulostaisi aamujooga räsypalastudiolla? Ihanan joogahetken jälkeen et ehkä jaksa panna juhannussimaa, mutta voit aina valmistaa mehua mansikan kannoista viime kesän hittireseptilläni. Se on hävikkiresepteistäni ihanin ja varmaankin myös kesäisin. Ja helpoin! Lorauta valmiin mehun sekaan kivennäisvettä, jos kaipaat kuplivaa juhlajuomaa. Raparperiskumppakin toki käy. Kun juomapuoli on hallussa, on aika rakentaa aito ja oikea juhannuspavlova kerros kerrokselta.

Täydellisen juhannuksen resepti kertoo, mitä juhannuksen viettoon tarvitaan mukaan. Tämä kattaus ei edes vaadi kylmälaukkua! Opas täydelliseen juhannukseen taas muistuttaa, että vaikka jokin menisi pieleen, kivoihin juttuihin keskittyminen auttaa aina. Jos tahdot hoitaa juhannusviikonlopun alusta loppuun trendikkäänä, ota haltuun värikatsaus. Keltainen jatkaa nimittäin voittokulkuaan tänäkin kesänä eli kesän parhaat keltaiset kannattaa kaivella esiin viimeistään nyt vähintäänkin kattausta koristamaan, mutta ehkä myös ylle.

Psst! Tiedäthän mitä tehdä, jos juhannuksena sataa…