Tämä juhannus on ollut ehkä tapahtumarikkain, mutta myös mukavin vuosiin. Tai no, yleensä en tee juhannuksena juurikaan mitään, joten jo yksi tapahtuma tekee juhannuksesta tapahtumarikkaan. Viikonlopun Tampereella kruunasi tänään grilli-ilta Nooran ja Matin luona. Vaikka näkisimme Nooran kanssa viiden vuoden välein, tunnelma ei ole koskaan vaisu tai outo, vaan juttu jatkuu aina siitä, mihin viimeksi jäätiin. Nytkin jätimme pojat pelailemaan keskenään ja lähdimme kuvaamaan juhannusseppeleet, jotka tilasin meille Glitternistiltä. Viime vuonna en ehtinyt, joten tänä vuonna tsemppasin.

Pojat tuskin huomasivat poissaoloamme. Matti on yksi suosikkityyppejämme, joten näitä vierailuja odotetaan aina hartaasti. Yhdessä vaiheessa Nöpsy tosin hermostui Mattiin ja tokaisi tälle: “Senkin isäntä!” Ei huono, sillä itse olen yleensä “pökäle” noissa tilanteissa. Illan pelatuimmat pelit olivat Minecraft tai Brawl Start, kahvipöytäkeskusteluissa taas arvioitiin skumppaolutta ja minikokoisia mehujäitä.

Tekee oikeasti vähän pahaa kirjoittaa tämä, sillä olen syönyt vaikka ja mitä tällä viikolla suolanhimoissani ja olo on sen mukainen. Ensi viikolla hankkiudun eroon näistä nesteistä ennen kuin PT:ni jää hyvin ansaitulle kesälomalleen. Oma lomani alkoi perjantaina ja kerrankin sain heti fiiliksestä kiinni. Kytkin Slackin ja työpaikan IG-tilit puhelimestani irti heti loman alussa enkä aio uhrata ajatustakaan koko duunille. Tai no, latasin kyllä omia vaatteita myyntiin, että sen verran joudun syömään sanojani.

Toimme tuliaisjuomiksi omia suosikkijuomiamme. Matti sai tuliaisiksi Fat Lizardin oluita ja minä toin Nooralle The Good Guys Kombuchaa. Ostin BOOCH BOX -laatikon, jossa on montaa eri kombuchamakua. Omat suosikkini ovat inkivääri ja mansikka-basilika, joka on täydellinen kesämaku. Harmi vaan, että Matin jääpalakone oli rikki. (Sori Masa! :D) Tarjolla meillä oli grillimestarin herkullinen hodaribuffa, varhaisperunoita ja grillitassuja. Jälkkäriksi Noora oli pujotellut kesävartaita, suklaassa taisi olla vielä merisuolaa seassa. Huikea idea!

Ihailimme leuat lattiassa Nooran massiivista mukikokoelmaa ja söimme illan aikana pakastimen tyhjäksi jäätelöistä. Viivyimme jopa nolon pitkään, sillä aika tuntui lentävän. Veikkaanpa, että juhlaseurueen kaikki jäsenet nukahtivat tänään nopeasti sänkyyn päästyään. No, minä en, sillä halusin kirjoittaa postauksen vielä, kun tämä hyvä fiilis on tuoreessa muistissa. Yöksi ajelimme tänne Tampereen kylpylähotelliin, mutta se onkin aivan oma tarinansa.

Nyt suljen läppärin ja nukahdan kahden tuulettimen ristivetoon  huoneemme parvella. Ihanaa viikonloppua! :)