KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / KAJO SHOP

Kävin viime kuussa Kauneushuone Kajossa tutustumassa ullanlinnalaiseen kauneushoitolaan, joka myy muutamaakin suosikkimerkkiäni eli Unna Nordicia ja Ekopharmaa. Hoitolan porukka on nyt avannut upean Kajo Shop -verkkokaupan, josta lupasin levittää sanaa. Avaan tässä postauksessa myös lisää muutaman nettikaupassa myytävän merkin ideologiaa, sillä sain testiin tuotteita ihan uusiltakin merkkituttavuuksilta. Hyppäähän mukaan raikkaalta pyykkietikalta tuoksuvaan, persikkasuukoin koristeltuun kosmetiikkapostaukseen.

SEES Company on minulle ihan uusi merkki, tosin se on perustettukin vasta vuonna 2019. Merkki sai alkunsa, kun luontoystävällisyys, raaka-aineiden korkea laatu ja suomalainen design haluttiin yhdistää toimiviin tuotteisiin. Suomessa valmistettuja kodin raikastajia ja tunnelmanluojia myydään upeissa pulloissa, joiden minimalistinen tyyli miellyttää silmää. Tektiilisuihke raikastaa auton, huonekalut, urheiluvarusteet, kengät ja lemmikkien hajut. Paha haju ei peity, vaan se neutraloituu tekstiileissä, joita on vaikea pestä pesukoneessa. Bergamotin ja sitruunan tuoksuyhdistelmä on erityisesti mieleeni. Rakastan bergamottia!

Pyykkietikkaa olen käyttänyt jo pitkään! SEES Companyn versiossa tuoksussa yhdistyvät laventeli ja piparminttu. Pyykkietikan ideanahan on raikastaa pyykki, mutta samalla se suojaa tekstiilin kuituja ja jättää tietysti jälkeensä miellyttävän tuoksun. Etikka ei tuki tekstiilin kuituja, jolloin esimerkiksi pyyhkeiden imukyky säilyy. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan tekstiilin kuivuessa, jäljelle jää vain puhdas ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu. Käytän pyykkietikkaa pyyhkeisiin ja lakanapyykkiin.

Catteco-merkin tarina syntyi tarpeesta ja halusta käyttää oman ihon ja hiusten hoitoon luonnollisia kasviöljyjä, savia ja aitoja eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita. Nuo tuotteet valmistetaan Nurmijärvellä. Valintani tuotteiden joukosta oli (postauksen tahattomaan hedelmäteemaan sopivasti) Catteco-suolakuorinta. Himalajan ruususuolaa, sheavoita, kookosöljyä ja manteliöljyä sisältävän kuorinnan tuoksun nimi on Sitrustarha, ja se kuvaa tuoksua kyllä täydellisesti. Kuorinta hierotaan kostealle iholle suihkussa tai saunassa ja huuhdellaan pois. Lopputuloksena on ihanan pehmoinen iho pienellä vaivalla.

Kesällä nudesävyiset huulipunat tuntuvat raikkaalta valinnalta. PEACH on murretun persikan sävyinen valinta, joka raikastaa kasvot, mutta ei huuda vastaantulijoille, että: “täällä käytetään nyt huulipunaa“. HAVU Cosmeticsin huulipunat myydään puisissa hylsyissä, jotka on valmistettu suomalaisesta haavasta ja tervalepästä. Koska puuosan sisällä oleva huulipunan hylsy on valmistettu Polyaktidista (PLA), joka on maissitärkkelyksestä valmistettu biohajoava polymeeri, voi huulipunapakkauksen käytön jälkeen laittaa punan loputtua biojätteeseen. Upeaa! HAVU Cosmetics rokkaa!

Ihastuitko johonkin tuotteista? Shoppaile Kajo Shop -nettikaupassa täällä! :)