Apua, jouluaatto on ihan ovella! Olen fiilistellyt ihanaa kosmetiikkajoulukalenteriani, mutta en kuitenkaan näköjään oikeastaan ymmärtänyt, kuinka vähän luukkuja on enää jäljellä avaamatta. Kurkista päivät 1-6 tästä postauksesta. Päivät 7-12 taas näet tästä postauksesta. Nythän luukkuja on enää muutama jäljellä, mutta keskitytään tässä postauksessa luukkuihin 13-18. Niiden sisältö oli The Body Shopin kalenterissa ihan kultaa. Jos joku ihmettelee, kuinka jaksan olla näin lapsellisen innoissani joulukalenterista, kerrottakoon, että talveni on ollut sen verran raskas, että tarvitsen jotakin kevyttä vastapainoksi.

Tunnustan heti alkuun, että luukun 13 vihreä tee -kylpypommi tuhottiin ennen kuin ehdin kuvata sen. Tietysti se vähän harmittaa, mutta pommilla oli tärkeä rooli poikani “avaruuslimasopassa”. Leikin jälkeen hyödynsin sopan jalkakylpynä. C-vitamiini -kangasnaamio luukusta 17 sen sijaan säästyi kuvattavaksi. Kokeilin aiemmasta uukusta tullutta kangasnaamiota ja se pysyi todella hyvin paikoillaan. Toki vaikutuskin oli hyvä, mutta erityiskiitoksen annan siitä, ettei naamio valunut kasvoillani.

Palasaippuat ovat olleet ihastukseni kohteita jo hetken ajan. (Niistä tosin saa halutessaan tehtyä näppärästi nestesaippuaa, helppo ohje löytyy täältä.) 15. luukku kätki sisäänsä  hiilikasvosaippuan, jota käyn jatkuvasta nuuskuttelemassa. Olen huolinut kasvosaippuoista käyttööni vain suolasaippuan, joten saa nähdä, mitä ihoni pitää tästä putsarista. The Body Shopin ihonhoitotuotteet ovat olleet minulle aina sopivia, joten odotukset ovat korkealla.

 

Luukussa 14 köllötteli pieni, suloinen ja mansikkainen huulivoi, jonka vaikuttava aine on sheavoi (eli voipuun voi). Tästä innostuin yhtä vähän kuin käsivoiteesta viimeksi. Syynä on se, että olen huulivoiteiden kanssa todella nirso. Luukun 16 ruusuvartalovoi se sijaan ilahdutti. Suomen talvi on iholle armoton, joten itseään kannattaa voidella näillä paksuilla, ihanilla vartalovoiteilla. Luukusta 18. ilmestyi mansikkahoitoaine, jonka shampoo-partnerin poikani omi jo itselleen välittömästi. Ehkä tätä saa luvan kanssa levittää hänen hiuksiinsa? Peukut pystyyn, että lupa myönnetään, sillä 5-vuotiaan hiustenpesu on välillä TUSKAA! :D