Viikon paras kasvimaitotuote on vihdoin ja viimein korvaaja turkkilaiselle jogurtille. Hallelujah! Etsiessäni lehmänmaitotuotteille korvaajia, “partaäijä” osoittautui aika korvaamattomaksi, kunnes Alpron proteiinitökötti tuli vastaani. Tätä kehuttiin minulle, mutta kaupat eivät ole näköjään ottaneet tätä kovin nopeasti valikoimiinsa.

Virallinen nimi tälle on Alpro Go On ja Google kertoo, että tätä kaupataan rahkan korvaajaksi. Koostumus ihan ihan just eikä melkein meille paksun, täyteläisen ja lohkeavan jogurtin ystäville ja kermaviilinkin tämä korvaa kuten meillä tänään valkosipulidipissä. Jos muuten tahdot tietää, mitä kasvimaitotuotteita käytän latteeni, mitä kahvikermana ja millä korvaan tuorejuuston, lue tämä postaus.

Viikon paras kasvonaamio on The Body Shopin pressitapahtumasta saamieni kasvonaamionäytteiden joukossa ollut vegaaninen, puhdistava hiilinaamio*. Naamio sisältää mm. teepuuöljyä ja bambuhiiltä. Katsokaa tuo keskimmäinen kuva tuotesivulta, niin tiedätte vähän, mistä puhun. Jo viiden minuutin jälkeen iho oli uskomattoman pehmeä. Tämä on pakko ostaa täysikokoinen purkki ja pian! Nyt olisi hyvä tarjouskin verkkokaupassa.

Tuo korvallinen panta, jolla saa otsiksen pois tieltä, tuli muuten naamionäytteen mukana ja luonnollisesti pidin sitä koko perjantain töissä. Ai, miksi? Siis miksi ei, voisin kysyä? Jos panta kiinnostaa, se tulee paketissa, jossa on kuusi kasvonaamiota kerta-annospusseissa.

Viikon paras kahvila on Kiasma Café, jonka lounasta testasin ensimmäistä kertaa vasta muutama viikko sitten. Kahvilla olen käynyt kymmeniä kertoa museokierrosten yhteydessä, mutta jostakin syystä en ollut aiemmin ruokaillut tuolla. Salaattibuffa oli todella herkullinen ja täyttävä. Erityismaininta superhyville kahveille, joita vaihdellaan tasaisin väliajoin.

Viikon paras samisteluhetki oli tänään, kun pesiydyimme pojan kanssa viettämään leffailtaa jättisohvallemme. Lomasuunnitelmat rysäytettiin taas uusiksi ja pettymys vähän painaa mieltä, mutta koetan keskittyä nauttimaan lomasta. Aamuinen puistoreissukin oli erityisen kiva, rakensimme melkein tunnin hiekkalinnaa. Mutta se samistelu! Vietimme melkein koko päivän tummanvihreissä flanellihousuissa, joissa minulla lukee puntissa “MOMMY” ja pojalla “KIDDO”.  ♥

 

*kaupallinen linkki