T-PAITA SAATU / DIDRIKSONS

Jos sä et nyt mene tohon seinän eteen, sua kyllä kaduttaa myöhemmin.” Ja niin minä menin. Bussin luona piti olla takaisin viiden minuutin päästä ja sinne kävelisi minuutin. Yhden minuutin kulutimme lopulta näihin kuviin vaaleanpunaisen käytävän ja kukkakoristeiden edessä. Asukuvat otti reissuseuralaiseni PlusMimmi, jonka painostuksesta olen nyt jälkikäteen kieltämättä tyytyväinen. Kuvia ei koskaan voi olla liikaa. Varsinkaan nyt, kun aamuisin ja iltaisin on jo pimeää, ja kuvaamisaikatauluja pitää miettiä etukäteen.

Olimme hetkeä ennen kuvia käyneet porukalla Sephorassa, missä testasin käsiini vaikka mitä superkasvoöljyjä. Kun käsien iho ei enää imenyt pisaraakaan itseensä, hieroin loput öljyt latvoihini ja kappas, ponnarista tuli mukavan kiiltävä. En ostanut muuta kuin yhden kasvonaamion, sillä KORA organics -seerumi, jota etsin testatakseni sen koostumusta, oli loppuunmyyty. Suomestahan sitä ei taida edes vielä saada. Buu. Ai niin, samalla meni Sephora-neitsyys! Voitko kuvitella?

   

Psst! Ensimmäinen valkoinen t-paita, jonka saumat eivät vinoudu pesussa ja jonka helmaan ei ilmesty sitä kummallista reikää, on nimeltään Ebba. En tiedä, valmistetaanko sitä enää, sillä Didriksonsin omalla sivulla sitä ei ole, mutta Boozt myy sitä nyt alessa. Suosittelen!♥