• SUP-lautailua niin paljon kuin mahdollista. Aion sekä lautailla yksin maalla että koukuttaa ystäväni kaupungissa tähän touhuun. Helsingissä laudan voi vuokrata mm. Kalastajatorpalta ja Töölönlahdelta, joten kivoja suppailupaikkoja on jo muutama tiedossa.
  • matka naapurimaahan. En vielä tiedä, mihin niistä, koska ja kenen kanssa, mutta jokin paikka Suomen rajallakin voisi riittää. Toisaalta LEGOLAND on jo mainittu, mutta minua ajatus siitä vähän hirvittää. Erehdyin kurkkaamaan netistä hintoja ja piilotin luottokorttini järkyttyneenä.
  • kukkaseppele luonnonkukista. Juhannuksen aikaan kukkivat kaikista kauneimmat kukat, joten aion solmia niistä megaseppeleen. Jostakin syystä viime viikkoina voikukkaseppeleen ohjetta on googlattu aika paljon, joten aihe taitaa kiinnostaa muitakin.
  • ainakin yhden grillijuhlat. Olen löytänyt varastoon useita reseptejä, joita on pakko päästä testaamaan kesän aikana. Jos ei muualla, niin murujen kanssa Sallan mökillä.

  • kukkaruukkuprojekti odottaa sopivaa päivää edelleen. Kasvit rönsyleivät yli liian pienistä ruukuistaan, mutta lisäksi ikkunalaudalleni on ilmestynyt outo kokoelma basilikoja, jotka sinnittelevät hengissä. Ne voisi yhdistää isoksi basilikaruukuksi.
  • kesäpavlova. Vanhoista resepteista persikkainen pavlova tai juhannuspavlova ovat pomminvarmoja. Tai ehkä kokeilen vegaanista versiosta kikherneliemestä ja Kaslinkin kauravaahdosta? Kiinnostaisiko kuulla, miten se onnistuu?
  • pois sokerikoukusta. (Hyvä valinta pavlovan jälkeen.) Tämän kevät meni aivan päin helvettiä syömisten suhteen Unelma itsestä -kurssin päätyttyä. Jotenkin makeita tapahtumia, joissa oli tarjolla sataa makeaa herkkua, oli niin monta putkeen, että mussutus jäi päälle. Normaalisti en edes osta herkkuja kotiin! Joka tapauksessa olo on tällä hetkellä p*ska ja se näkyy myös ulkoisesti.
  • mökki tulikin mainittua jo aiemmin. Sinne olisi kova polte, joten pitänee jatkaa aikataulujen sumplimista tyttöjen kanssa, sillä Tammelan kutsu on kova. Salla kirjoitti Forssa-postauksessa niin kauniisti synnyinkaupungistaan, että se ei ainakaan vähentänyt mökkikuumetta.

Löytyykö sun kesälistalta joitakin samoja asioita? :)