KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / CAPS LOOK®

Edit: Maksutonta kurssia, johon postauksessa viittataan, ei enää ole, mutta laaajempi kurssi löytyy myynnistä TÄMÄN SIVUN KAUTTA.

Ennen kuin aloitan, haluaisin kertoa, että vaikka postauksessa on kaupallisen yhteistyön merkintä, en saa tämän postauksen kirjoittamisesta senttiäkään rahaa, mutta koska olen sopinut kirjoittavani aiheesta ja luvannut auttaa levittämään sanaa, merkintä on pakollinen. Tämä on myös kaupallisten linkkien takia. En kuitenkaan yritä käännyttää ketään, koska joku maksaa minulle siitä, että tekisin niin, vaan olen innoissani tästä aiheesta.

Vaikka käytän aktiivisesti kapselipuvustoani ja kokosin sen ohjeiden mukaan, on olemassa eräs osa-alue, joka kapseloinnissani mättää. Tuossa ylhäällä on vaatekaappini. Kapselivaatteet ja asusteet, joita käytän maaliskuun loppuun asti, ovat tuossa tuolilla eivätkä suinkaan vaatekaapissa. Siksi aion osallistua vaatekaappikurssille, jotta saan kaappini järjestykseen ja kapseloinnin kunnolla käyntiin. Kysymys kuuluu, tahdotko SINÄ vaatekaapin, josta löytää joka aamu helposti ja stressittä asun? Siis sellaisen, jossa olo on hyvä ja itsevarma?

Aloitin kapselipukeutumisen, koska olen juuri sellainen ihminen, jolla on liikaa vaatteita, mutta silti vaikeuksia löytää asuja aamuisin. Päädyin ennen usein pukemaan ylleni jotakin, missä olo ei ollutkaan päivän aikana mukava ja itsevarma. Kirjoitin aikanaan tämän tekstin miettiessäni osallistumista kurssille ja sen sisältö on edelleen ajankohtainen. Pukeutuminen lähtee vaatehuoneesta tai vaatekaapista, joten ennen kuin pukeutumisen voi “korjata”, on korjattava vaatekaappi yksinkertaisella menetelmällä. Tämän blogiani varten luodun kaupallisen linkin kautta pääset ilmaiseksi mukaan järjestämään vaatekaappia. Kurssi on sinulle maksuton!

Kurssia vetävä Iina sanoi hyvin näin: “Toppatakki ja kesämekko eivät vain toimi yhdessä, vaikka ne kuinka säkenöisivät yksinään. Eikä tunnearvoltaan merkittävä mummin perintöneule välttämättä täydennä juuri sinun tyyliäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkainani on ollut kymmeniä “konmari-drop-outteja”, joille Konmari-prosessi toi kyllä helpotusta kaaokseen, mutta jätti jäljelle arkiset vaatekriisit. He ovat löytäneet Caps Lookista sen puuttuvan palasen vaatekaappiinsa.

Jos yhtään epäilet, että nauttisit elämästä ilman vaatekriisejä ja hermoromahduksia vaatekaapin edessä, tule mukaan maksuttomalle kapselikurssille!