Usein, kun on paljon asiaa, ne tavalliset kuulumiset jäävät sitten kokonaan kertomatta. Siksi tänään käytän illan vain höpöttelyyn kanssanne. Pyykinpesukone hurisee taustalla, ja saunan jälkeen oloni on ihanan rento, vaikka alavatsakrampit koettavat ärsyttää. Mietin vähän, auttaisiko niihin muutama suklaatryffeli, mutta ehkä minttutee auttaisi enemmän. Keitän siis mukillisen seurakseni. Aion muutenkin tyhjentää teekaappia urakalla tänä vuonna, sillä kaappi suorastaan pursuilee.

Kuvitus on nyt tällainen random ihan vain siksi, että muita kuvia ei ole nyt “varastossa”, kun työt jatkuivat loman jälkeen. Nämä otin Frooshin kamppikseen Instagramin puolelle, kun raivasimme lastenhuoneen maalaamista varten loppuvuodesta. Tölkki on siis saatu, vaikka noita myös ostetaan meillä nykyään viikottain. Ai, onko lastenhuone jo maalattu? Ei tietenkään!

Olen tyytyväinen, miten sain viime viikkojen aikana postattua monta blogitekstiä, joita olin suunnitellut. Olohuoneen kierrätysmatto, joululahjavideo, vaatehöyrystin ja muutama muu postausaihe vähän hiertää, sillä niitä en vaan saanut kuvattua, mutta yritys oli hyvä. Onhan tässä aikaa vielä, vaikka joulu menikin jo. Huomasitteko, että vaihdoin blogin valikon JOULU-kategorian LIIKUNTA-kategoriaksi? Oikeasti se on talviliikunta-kategoria, mutta niin pitkä nimi vaikuttaisi blogin ulkoasuun kökösti, joten lyhensin sen.

Pian pääsen paljastamaan, minkä brändin ambassadoriksi eli bloggaajalähettilääksi alan täksi koko vuodeksi. Se liittyy kauneuteen ja olen kovin innoissani. Toivottavasti pääsen kertomaan salaisuuden jo ensi viikolla. Kaikki on valmista, mutta bannerikuvat tarvitaan vielä, joten joudutte odottamaan ihan hetken paljastusta. Myös Finski on tavallaan osa kampanjaa, mikä on aivan huikeaa.

Loma oli ihanan pitkä, kaksi ja puoli viikkoa hujahtivat ohitse ihan hetkessä. Seuraava lomani onkin hiihtoloma helmikuussa, kun päiväkoti on viikon kiinni ja lomailu on lähes “pakollinen”. Sille viikolle saattaa olla luvassa talvista mökkeilyä tai sitten jotakin ihan muuta. Ainakin aion hiihtää peppuni kipeäksi, vaikka en tänäkään vuonna ostanut uusia suksia, vaan hiihdän samoilla kuin ala-asteella.

Mutta hei! Mitä sulle kuuluu? :)

Psst! Jos joku jäi miettimään tuota smoothieta, niin se on törkeän hyvää. Myös sarjan oranssi tölkki, jossa on saman verran kofeiinia kuin kahvikupillisessa, on hyvää, mutta ruskeaan ei kannata koskea pitkällä tikullakaan.