Voi syksy! Fiilistelen niin tätä vuodenaikaa. Torstaiaamuna oli ihana valo, kun rullailimme Ruoholahteen kohti muskaria ja päiväkotia. Kuuntelen pojan muskaritunnin aikana yleensä Nonsense-podia ja naputtelen työsähköposteja, mutta välillä napsin vähän kuviakin.

Viime viikolla oli niin hurja tuuli, etten kuvaillut mitään, mutta tällä viikolla ikuistin asuni. Ei siinä mitään uutta ole, mutta en ole aiemmin yhdistänyt näitä palasin keskenään. Näistä kuvista voisi päätellä, että kuvattavalla oli bad face day. Mitä sitä turhaan selkeitä kuvia ottamaan, jos voi leikkiä valon kanssa.

Päälläni oli tämän hetken lempimaksimekkoni. Printti (mustalla pohjalla) on kukkaprinttinä yleisesti talviseksi kuvailtu, mutta minusta tämä toimii nimenomaan jokaisena vuodenaikana. Keväällä ja syksyllä tämä on sopivan värikäs, talvella kivan tumma ja kesällä taas tuo keltainen tekee värityksestä vähemmän synkän. Onneksi tämä osui kirppiksellä eteeni aikanaan.

 

Ainoa ominaisuus mekossa, josta en pidä, on sen helman läpikuultavuus. Valokuvissa se on vielä ihan hauska, mutta luonnossa mekoista, joissa on lyhyempi alusmekko, tulee helposti “halpa” fiilis. Tai ainakin se kohta, johon alempi helma loppuu, pitää olla juuri eikä melkein ja minulle lyhyenä ihmisenä se harvoin osuu kohdilleen. Ostin siksi täyspitkän alushameen, jota ajattelin jatkossa käyttää tämän kanssa. Tässäkin asussa on muuten kaikki kirppikseltä paitsi tuo kengät ja mokkanahkatakki.

Vielä olisi ensi viikko töitä ennen syyslomaa. Tuntuu absurdilta, että edessä on yli viikko vapaata töistä. Loma tulee todella tarpeeseen, sillä kuten aiemmin kirjoitin, paletti alkaa hajoilla, kun lomia ei ole juurikaan vietetty ja vapaa-ajallakin on kalenteri täynnä tapahtumaa. Lomasuunnitelmia on jo vähän mietitty ja jos hyvin käy, pääsen ihan oikealle lomalle! Pitää vielä sumplia talovahtiasiat ja muut tärkeät yksityiskohdat kuntoon, mutta hyvältä vaikuttaa.

Ihanaa tulevaa viikkoa! Muista, että asioilla on tapana järjestyä. :)