Huomenta! Oli pakko tulla heti aamusta kertomaan eilisestä päähänpistostani. Tilailen työni puolesta paketteja Saksasta ja Tanskasta. Joskus shoppailen itselleni, joskus teen täsmäiskuja toimitusaikojen kartoittamiseksi tai muu motivaatio taustalla. Hain eilen R-kioskilta kasan Zadaa-paketteja ja sain höpsön idean pukeutua tänään pakettien sisältöihin. Tuurilla ne kaikki mahtuivat jopa ylleni.

Raidalliset culottes-housut tosin ovat vain epämääräisen vajaamittaiset, mutta korkkareiden kanssa näistäkin saisi ihan kelvot. Tai siis silloin näyttäisi vähemmän alimittaiselta. Vyölaukkua en suostunut pukemaan kainalo-tyyliin, vaan jätin sen härskisti alkuperäiselle paikalleen. Yllättävän nopeasti siihen tottui, vaikka joka kerta laukun muistaessani aloin automaattisesti hymyillä.

Itse asiassa myös asun kengät, valkoiset Superstarit sinisillä karvayksityiskohdilla, on aikanaan ostettu käytettyinä. Ainoa “uusi” asia on nahkatakki, joka sekin on kyllä vuosia vanha ja kovin rakas. Tästä asusta jotenkin huokuu se, miten suuri osa siitä on hankittu Tanskasta. On hauska seurata, miten Saksassa innostutaan eri tyylijutuista kuin Tanskassa.

Jos uskallat itse osallistua tähän haasteeseen, vinkkaa oma asusi kommenttiboksiin. Valitse päällesi viimeisin ala- ja yläosa sekä asuste, jonka ostit. Jos et ole asuste-ihmisiä, korvaa asuste uusimmalla kenkäparilla. Uskallatko kokeilla? Ainakin Nooran ja Veeran tiedän olevan sen verran villejä, että he saattaisivat lähteä tähän mukaan.

  

Psst! Pitää vielä erikseen kiittää kaikista kivoista kommenteista, joita sain tähän kuva-aiheeseen. En ymmärrä, miten onnistuin jännittämään asiaa niin paljon etukäteen! Olisi melkein ollut pienempi kynnys postata oma alastonkuva kuin noita. KIITOS! :)