Auringolla on ihmeellinen vaikutus. Se herättää lempeästi ja antaa energiaa, mutta ärsyttää paistamalla silmiin ja väsyttää kummasti, vaikka ulkona olisi vain tunnin tekemättä mitään sen kummempaa. Silloin tällöin, jos muu markkinointitiimi on etänä, sairaana tai matkoilla, teen töitä kotoa. Niinpä päivinä aurinko saa porottaa täysillä, sillä aamukahvi läppärin äärellä oman keittiön rauhassa maistuu aika hyvältä, kun aurinko pyrkii sisään ikkunoista.

Kävelen tapaamisiin hymyillen ja rentona. Ei ole edes riskiä, että olisin päiväkodilla unohtanut siniset kenkäsuojapussit jalkoihini, sillä mies vie usein etäpäivinäni pojan hoitoon, jotta saan tehtyä mahdollisimman monta tuntia hommia rauhassa. Yksin ollessani saan itseni tapaamisia varten viidessä minuutissa siihen kuntoon, mikä vaatisi normaalina lapsiperhekaaosaamuna puoli tuntia.

Alkuviikon tapaamiseen kipsuttelin keltaisessa pitsihameessa ja nahkatakissa, onneksi toimisto oli aivan kotini vieressä. Tajusin tosin eteisessä, etten edes omista enää mustia perusballerinoja, joten sellaiset pitänee lisätä ostoslistalle. Koroissa kun ei tule kovin pitkiä matkoja käveltyä ja vaikka tulisi, vaihtokengät kannattaisi aina ottaa varmuuden vuoksi mukaan.

Nämä kuvat nappasin ennen ihonväristen sukkahousujen etsimistä ja jos joku ihmettelee jalkojeni sävyä, se johtuu Lightroomin presetistä, jota käytän. Se korostaa kuvan yläosassa keltaista sävyä ja alaosassa punaista. Ei kovin imartelevaa, mutta samapa tuo.

 

toppi – Guess by Marciano

hame – 2ndhand (Zadaa)

laukku – 2ndhand (Zadaa)

nahkatakki – JC

kengät – H&M

Tällä hetkellä kirjoitan tätä postausta kahvilassa. On etäpäivä, mutta kotonamme on siivooja enkä tahdo olla tiellä. Teen parisen tuntia hommia Kampin Picnicissä, sitten haen Matkahuollon pisteestä lastenhuoneen sisustusjuttuja ja jatkan töitä kotona, kun sinne voi palata. Nöpsyn huoneesta tulee ihan erilainen, mitä ajattelin, mutta ei alkuunkaan huonolla tavalla. Jonkinlainen länkkäriteema alkaa muodostua, se jatkuu tauluista säilytyspusseihin ja ehkä jopa seinätarroihin, jos oikein alan hullutella.

Aurinkoista perjantaita! Jos tuntuu, että tästä tulee sadepäivä, pue yllesi jotakin keltaista. :)