PARHAITA:

  • vartalovoiteet. Pitkästä aikaa yritän oikein keskittyä siihen, että muistan kosteuttaa muutakin kuin kasvojeni ihoa ja käsiä, jotka kuivuvat, kun niitä pesee kymmeniä kertoja päivässä hysteerisenä, jotta en saa uutta pöpöä.
  • ompelimot. Joskus sitä tulee ihastuttua vaatteeseen, joka on vain melkein eikä ihan. Silloin kannattaa kääntyä ompelijan apuun, joka lyhentää liian pitkät olkaimet ja helmat tai taikoo mekon vyötärön kohtaan, jossa se on 160-senttisellä ihmisellä eikä mallinmitoissa olevalla. Lämmin suositus Kampin Ompelimo Christinalle.
  • kuivat kadut. Ainakin ydinkeskustassa on ihana kuivaa ja lumetonta. Jokohan voin pakata jähmeät ja jäykät Sorelini talviteloille lopullisesti?
  • Inspiration Blog Awards. Oli NIIN KIVAA! Asuni voi kurkata tästä postauksesta.
  • ystävät. Olen joutunut sairastelun vuoksi pyytämään enemmän apua kuin normaalisti ja on ihana huomata, miten paljon sitä ympärilläni on. Brunssi Veeran kanssa teki sielulle hyvää.
  • Töölön Reloven brunssikombo. Avokadoleipä oli aivan törkeän hyvää! Ostin kombon, jossa oli leivän lisäksi smoothie ja tuorepuuro sekä tietysti kahvia.

PETTYMYKSIÄ:

  • synttärifiilikset. Niin, mitkä synttärifiilikset? Olen siis vihdoin siinä iässä, kun sunnuntain syntymäpäiväni ei olisi voinut oikein vähempää kiinnostaa ja se jotenkin harmittaa. Koetan asennoitua uudelleen.
  • Sannan ruokakassissa oli taas kanaruoan kanssa kirsikkatomaatteja. Lopetin tilaamisen aikanaan tästä syystä, mutta nyt tartuin johonkin tarjoukseen huomatakseni taas, että kana paritetaan edelleen pienten tomaattien kanssa. Kuinka tylsää.
  • kaikki myöhästely. Glitterpartojen muokkaus, rästipostaukset, työjutut ja paljon muuta. Tuntuu, että kaikkia suunnitelmiani vaan siirretään koko ajan. Eniten taitaa harmittaa viime viikonloppu, joka piti viettää kylpylässä, mutta jonka vietin sohvalla torkkuen kylkiluiden rutistessa.
  • keuhokuume. Viikkotolkulla sairastelua, mikä huipentui jäätävään kipuun kyljissä ja yskään, joka tuntui hajottavan jokaisen soluni ja luuni. Antibioottikuuri on nyt ohi, joten sormet ristiin, että kaikki nämä loputkin oireet katoavat pian eikä siihen mene sitä uhkailtua 12 viikkoa. Tämä aihe on nyt käsitelty.

Mitkä on sun huhtikuun parhaita ja pahimpia juttuja? :)