Ihana, ihana lauantai-ilta! Inspiration Blog Awards oli tänäkin vuonna Kattilahallilla järjestettävä tapahtuma, jossa palkittiin sisällöntuottajia. Me vanhukset tunnuimme tosin olevan liikkeellä enemmän tapaamassa toisiamme. Kaiken tuoreen ja uuden keskellä olin tosin onnellinen, kun Sara ja Krista nappasivat voitot omissa kategorioissaan. Kumpikin ansaitsi sen ihan sataprosenttisesti.

Sovimme Veeran kanssa jo etukäteen, että kun hän vapautuu Olympuksen pisteeltä, käydään ulkona nappaamassa asukuvat. Kaiken itselaukaisusäädön ja viikkojen sairastelun jälkeen olin tästä niin surullisen innoissani, etten juonut edes alkuskumppaani, jotta poskeni eivät hehkuisi rumasti kuvissa. Muutenkaan ei alkoholi tosin maistunut jostakin syystä ja kotonakin olin jo yhdentoista aikaan. Kunnon bilehirmu!

Kuten jo etukäteen paljastin, asunani oli haalari, jonka käytin ompelijalla, sillä kaula-aukko oli makuuni vähän antava ja muutenkin mitoitus oli reilua. Jos käyt sovittamassa tätä, testaapa kokoa pienempää kuin kokosi on normaalisti. Tästäkin olisi voinut napata vähän sivuilta pois, mutta toisaalta laatikkomainen, vyöllä sidottu haalari oli asuna kiinnostavampi kuin istuva malli.

Kengiksi puin mustat peruskorkkarit, jotka vihdoin löysin H&M:n paremmalta puolelta. Ei tarvitse enää kitistä, kun mustista mokkakorkkareista lähtee väri. Laukkua hypetin jo etukäteen, kameralaukku keräsikin kehuja koko illan. Lämmikkeeksi nappasin mukaani “sinitarraturkiksen”, joka on ensimmäinen karvatakki, joka sai sydämeni sykähtelemään. Ajattelin jo, ettei tämä trendi ole minua varten.

haalari – KappAhl (saatu)

laukku – Karl Lagerfeld

takki – H&M

kengät – H&M Premium Quality

Meikkini tehtiin tapahtuman etkoilla Bronxin pisteellä. Kulmat jätettiin tahallaan nakuiksi ja tykkäsin tästä meikkityylistä todella paljon. Bronxin meikit tulevat myyntiin ensi viikon alussa Sokoksille ja aion mennä tonkimaan niitä heti. Sain mukaani muutaman testipurkin ja lupaan vinkata, jos jokin tuote osoittautuu superhyväksi. Meikkivoidetta ainakin kehuttiin paljon ja se kestikin kauniina koko illan. Kaikki tuntui niin omalta. Asu, meikki ja varsinkin seura.

Alla oleva kuva tiivistää lauantain tunnelman. IHANAA, KUN OLI NIN PALJON RAKKAITA TYTTÖJÄ YMPÄRILLÄ!♥