Tuntuipa hyvältä käydä toimistolla töissä “joululoman” etätyöpäivien jälkeen. Kylmäkoskella tein puolikkaita ja kokonaisia työpäiviä etänä, niiden välissä yritin vähän lomailla ja lenkkeillä. Talsin niin monta kymmentä kilometriä ympäriinsä, koska aina oli jokin hyvä kirja kesken, että oikeaan jalkaani tuli jokin marssimurtumaa muistuttava bugi ja nyt jalkapöytä tuntuu karmealta.

Tällä hetkellä minulla on kesken nuorisokirja, jota tahtoisin kuunnella koko ajan. Löysin BookBeatista joulunovellikokoelman, jossa kolme eri kirjailijan kirjoittamaa tarinaa tapahtuvat lähekkäin, mutta eivät kietoudukaan yhteen, vaikka kuulija odottaisi niin. Muistathan, että koodilla “moumou” saa ilmaisen kokeilukuukauden normaalin kahden ilmaisviikon sijaan helmikuun loppuun asti.

     

Tunnustettakoon, että haaveilin joulukuussa tästä nimenomaisesta neuleesta useita kertoja. Nyt, kun joulukuun kapselivaatekaappi on historiaa, kaivoin heti esille kaikki vaatteet, joita oli ikävä. Ysärifarkut ja neule pääsivät ylleni vieläpä samalla kerralla.

Neuleen väri on herkullinen, mutta paita on päätynyt kirpputorikasaan jo useita kertoja, koska se on kokonaan akryylia. Hiostavaa, sähköistyvää ja nyppyyntyvää akryylia ei pitäisi ostaa, mutta sorruin tähän aikanaan hetken mielijohteesta. Nyt en osaa luopua tästä, koska hyvien ja huonojen puolten tasapaino horjuu jatkuvasti puolelta toiselle.

neule – H&M

farkut – H&M

reppu – Fjällräven

takki – Ellos (saatu)

kengät – Paola Suhonen by Seppälä

Kunnon joululahjaesittelyä en tee, mutta osa lahjoista tulee näkymään blogissa. Esimerkiksi tämän asun reppu on joululahja pikkusiskoltani. Tahtoisin luopua samanlaisesta korallinpunaisesta repustani, mutta se oli synnytyslaitoksella mukanani ja siihen liittyy niin paljon muistoja. Äh, kunpa oppisi säilömään muistot päähänsä eikä esineisiin. Vielä on paljon opeteltavaa ja opittavaa.♥