Oli jo vähän kiire. Vaatekriisin keskellä löysin vaatekaapin nurkasta maastokuvioisen topin, joka veti jotenkin puoleensa. Muuten pukeuduin mustaan. Vaatekapselikokeilusta pitämäni välikuukausi tuntui heti hankalalta ja vaatekaappi sekavalta, kun valinnanvaraa oli yhtäkkiä aivan liikaa. Kesävaatteita, hassuja värejä ja liian kireitä vyötärönauhoja.

Hitsi, kello oli jo paljon! Asu menetteli, mutta jotakin siitä puuttui vielä. Olin jo lähdössä ulos, kun huomasin, että olohuoneen ikkunalaudalla nökötti jotakin. Ripsiteknikoltani joululahjaksi saamani pieni, violetti purtilo huulimaalia. Sain idean.

Niin, aika hurjaa väriä, mutta uskalsin silti testata sitä huulilleni. Maastokuvion vihreän eri sävyt ja violetinpunainen loksahtivat jotenkin yhteen eivät sävy tuntunutkaan huulilla enää liian tummalta. Sävystä tuli mieleen punaviinin värjäämät huulet, mikä olisi suuri huijaus, koska en juurikaan pidä punaviinistä.

Ennen lähtöä kuvasin asuni sisäpihallamme, josta ei ole enää kauan aikaa nauttia, sillä muutto lähenee kovaa vauhtia. Tätäkin tulee ikävä kuten myös kylpyammetta ja leveitä ikkunalautoja. Uudessa asunnossa on oma sauna, joten kylpyammeen voi korvata sillä. Käyn kylvyssä avatakseni lihasjumeja, joten siihen touhuun sauna on todella hyvä.

 

lakki – Lindex (2ndhand)

toppi – Halens

takki – Ellos (saatu)

skin pants – Katri Niskanen

kengät – Timberland

Tuntuu, ettei päässä liiku muuta kuin “apua, kohta on muuttopäivä”. Pian kämppä täyttyy muuttolaatikoista, johon alan pakata elämääni. Paljon heitetään pois ja annetaan kiertoon, mutta tavaraa on silti paljon pakattavaksi. Pitäisi myydä vähintään yhdet lastenrattaatkin pois ennen muuttoa.

Aivan ihana muuttaa, mutta arvostaisin, jos koko prosessi olisi jo ohitse. Onneksi muuton jälkeen on hiihtoloma, josta tulee toivottavasti rentouttava. Muutto tulee imemään niin paljon rahaa, että pitäisi keksiä jokin pienen budjetin lomasuunnitelma. Tahtoisin Lappiin, mutta edullisinkin matka sinne (eli henkilöautolla) on jo jäätävän kallis siellä elämisestä puhumattakaan. Taidamme siis telttailla uudessa olohuoneessa.

Oikeasti tahtoisin etsiä Helsingistä kiinnostavia paikkoja lomaviikollemme koettavaksi, mutta kun mieli halajaa lumen keskelle. PLIIS, lunta helmikuuksi tänne! :D