Helsinki on näyttänyt kuukauden verran samalta. Talviseksi Helsingiksi se on mustuudessa loistavine valoineen tavattoman kaunis, jouluiseksi Helsingiksi se oli ankea. Jouluvaloja oli paljon, mutta se valkeus ja pakkasen kirpeys puuttui. Kävimme eilen katsomassa uuteen kotiin sohvaa ja kaupungilla oli niin tunnelmallista, että pyysin miestäni nappaamaan minusta ja paidastani hänen paidastaan pari kuvaa.

En ole hetkeen shoppaillut kunnolla, mutta tämän pipon ostimme puoliksi. Juoksimme suunnilleen toisiamme tönien pipon luokse Hilfigerin myymälässä ja lopulta sovimme yhteishuoltajuudesta. Kolmivärinen jättipipo on juuri sellainen, joka päässä murheet eivät vaivaa. Rakastan isoja myssyjä. Siinä, missä pipoja tarvitaan missä päin Suomea tahansa, kenkätilanne on eri. Kylmäkoskella kävelin ympäriinsä nastakengissä, Helsingissä tennarit toimivat loistavasti.

pipo – Tommy Hilfiger

pusero – Moomin Shop

housut – Katri Niskanen

takki – Ellos (saatu)

kengät – Adidas (2ndhand)

Sohvasta ei ole sen enempää kerrottavaa kuin että löysimme vahvan ehdokkaan, mutta vielä mietityttää. Tällä hetkellä meillä on musta nahkasohva, mutta uusi koti vaatisi jotakin mukavampaa. En koskaan löhöile sohvallamme. Se ei ole epämukava, mutta ei todellakaan kutsuva löhösohvakaan. Tahtoisin, että seuraava olohuone olisi nimenomaan kutsuva pehmoisine sohvineen ja lattia saisi olla leluista vapaa, kun poika saa vihdoin oman huoneen.

Ihanaa viikonloppua! Minun projektini tulee olemaan Instagram-ryhdistäytyminen, sillä päätin, että tänä vuonna postaan sinne vain puhelimella otettuja kuvia. APUA! :D