Hyvää joulua ihan jokaiselle! Miten aattonne on sujunut tähän asti? Täällä leijailee jo riisipuuron pehmeä tuoksu. Pahoittelut, että arvonta aukeaa vasta nyt, mutta päätin kerrankin nukkua pitkään. Olen arponut jokaisena neljänä adventtisunnuntaina palkintopaketin ja tänään on niin sanotusti pääpalkinnon aika.

Palkintopaketeissa on ollut tuotteita suosikkimerkeiltäni, ja tämän viimeisen adventin sekä samalla jouluaaton teemana on oma hetki. Jokainen meistä kaipaa välillä hengähdystaukoa ja näillä välineillä sellainen nousee aivan uudelle tasolle. Kosmetiikkarakastajat ja kahvikissat – tämä on suurin adventtiarvonta ja omistettu teille.

   

Ja sitten siihen viime viikolla vinkkaamaani kahvikissojen unelmalaitteeseen eli kahvikoneeseen, jolla valmistuvat espressot, cappuccinot ja lattet ihan hetkesssä. Nespresson Lattissima One -kahvikone on muotoilultaan sulavalinjainen ja moderni. Koneeseen sopivat kahvikapselit on pakattu alumiinikuoreen, sillä alumiini voidaan kierrättää lähes kokonaan uusiokäyttöön. Käytetyistä kapseleista ei tarvitse siis poistaa kahvinjämiä, vaan ne toimitetaan sellaisinaan metallinkeräyspisteeseen.

Vanha Nespresso-koneeni lähti pikkusiskoni luokse Tampereelle ja meille muutti tämä uudempi, vähemmän tilaa vievä malli. Tässä mallissa on uusi ja innovatiivinen maitosäiliö. Se valmistaa juuri sopivan määrän maitovaahtoa yhtä kahviannosta kohden. Lattissima One on täydellinen kahvikone juot sitten espressoa, cappuccinoa tai lattea, jonka päällä on runsaasti kermavaahtoa ja joulun kunniaksi ripaus kanelia.

Nyt, kun erikoiskahvisi on valmis, jatketaan vielä rentoutumista. Sohvalla loikoillessasi voitkin kätevästi jutella Glamlinin kauneuskonsultin kanssa. Onko ihosi temppuillut tai tuntuuko, että olet käyttänyt viimeiset kymmenen vuotta samaa meikkivoidetta? Tahtoisitko oppia piirtämään symmetriset kulmakarvat tai luomaan kestävän meikkipohjan? Tai hei! Haluaisitko nyt löytää ne täydelliset tuotteet häämeikkiisi?

Pieni chat-hetki tai lyhyt sähköpostinvaihto ammattimaisen kauneuskonsultin kanssa auttaa! Saat hänen tekoälyn avulla valitsemansa tuotteet kotiisi kauniisti pakattuina ja käyttöohjeiden kanssa. Sinä ansaitset hetken, jona joku keskittyy vain SINUUN ja siihen, mitä sinä tarvitset tai haluat. Ole kerrankin hyvällä tavalla itsekäs ja toteuta kosmetiikkahaaveesi. Lue blogipostaukseni palvelun kokeilemisesta  täältä.

Voittaaksesi yllä olevan kuvan palkintopaketin, kommentoi tätä postausta. Paketti sisältää siis sekä Glamlinin kauneuskonsultaatiolahjakortin (sis. kauneskonsultaation sekä asiakkaan tarpeisiin valittuja tuotteita 120 euron arvosta) että Nespresson Lattissima One -kahvikoneen. Osallistumisaikaa on vajaa viikko eli lauantaihin 30.12. kello 11:00 asti. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille tähän vuoden viimeiseen arvontaan! :)

(hengailuasu saatu Lidl)