Tyyntä joulupäivän aamua! Miten aatto sujui? Sain äsken oudon inspiraation tulla koneelle naputtelemaan, kun muistin, että Ninan minusta laivan kannella nappaamat matkakuvat lähes katosivat, kun vahingossa tyhjensin kamerani muistikortin. Olin onneksi siirtänyt kuvat turvaan jo aikaisemmin, joten paniikilta vältyttiin ja päätin julkaista harmaat ja yllättävän tunnelmalliset kuvat heti.

Kaukana ovat (onneksi) ne ajat, kun jouluaattona piti heti raportoida blogiin, mitä Joulupukki toi lahjaksi. Mutta se joulusta, palataan vielä hetkeksi laivan tuuliselle kannelle ihmettelemään merta. Tuntuu hassulta katsoa näitä kuvia, sillä heti matkan jälkeen hiuksiani lyhennettiin runsaasti ja näissä kuvissa tukka näyttää hurjan pitkältä, vaikka eihän se ole ollut sukulaisten kauhuksi pitkä enää yli vuoteen.

Kuvien villakangastakki on malliltaan niin suora kuin takki vaan voi olla ja välillä se jopa ärsyttää. Keksin onneksi, että kun takkia ei napita kiinni, vaan sen kietaisee kiinni, voi takin päälle laittaa vyön tuomaan takkiin muotoa. Laivalla mukanani oli Vestiaire Collectivesta ostettu ohut nahkavyö, jonka alunperin ostin yhtä juhlamekkoani ajatellen, mutta joka toimii ihan kivasti näinkin.

takki – Ellos (saatu)

vyö – Gucci (2nd hand)

housut – 2nd hand

aurinkolasit – Dolce & Gabbana (saatu)

kengät – Paola Suhonen by Seppälä

Normaalisti pidän paksummista vöistä, mutta välillä voi “hullutella”. Vöiden käyttö on ylipäänsä vähentynyt huomattavasti blogini alkuajoista, mutta nyt ehkä muoti kallistuu siihen suuntaan, että niitä voisi kaivella useamminkin esiin asustelaatikosta. Osaatko itse käyttää vyötä vai tuntuuko se ylläsi asuun väkisin lisätyltä elementiltä? :)