KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: BETTE BOX

Hehkutin viime kuussa, että joulukuun Bette Boxiin valitsemani tuote on jännittävä ja erikoinen. Nyt ehkä tiedät jo, mikä se on, jos sinulle tulee oma boksitilaus kotiin.  Pidän kauniista pakkauksesta, hyvistä brändäyksistä ja mielikuvista, joilla tuotteita myydään. Eniten arvostan kuitenkin tuotteessa kuin tuotteessa tehoa ja toimivuutta. Siksi minun nimikkotuotteeni boksissa ei ole ehkä se kaunein purkki, mutta takuulla tehokkain.

On ollut hankala pitää salaisuutta sisällään, sillä halusin alkaa levittää tuotteesta sanaa heti sitä kokeiltuani. Kävelin kotona tuotetta testaten huoneesta toiseen ja mieheni ihmetteli ääneen, mitä tällä kertaa olen keksinyt. Uteliaana hän kuitenkin kysyi seuraavaksi, toimiiko tuote. Mikäkö se tuo tuote sitten on?

Minun valintani Bette Box -tuotteeksi on MayBeautyn kulttituote – The Incredible Face Mask. Aikamoinen nimi, eikö? Se on kuitenkin täysin ansaittu, sillä tämä mutanaamio imee ihosta epäpuhtaudet pois. Blaah blaah, mitä kosmetiikkahöpinää, sanon sen siis ihan suomeksi. Otettuasi naamion pois, näet nenänpielistäsi, leuastasi ja muualta kasvoistasi lähteneet mustapäät siinä naamionretaleessa pystyssä.

Kaikki me, jotka rakastamme katsella finnienpuristeluvideoita YouTubesta, saamme erityistä mielihyvää nähdessämme, että epäpuhtaudet todella jäävät kiinni naamioon. Tärkeänä iltana en suosittele naamiota käytettäväksi, sillä herkempi iso saattaa jäädä punertavaksi muutaman tunnin ajaksi, joten tämä kannattaa sivellä kasvoille jo edellisenä iltana, jos mielii saada hehkuvan ihon.

The Incredible Face Mask toimii näin:

  1. Poista kasvoiltasi meikit ja käy sitten suihkussa, saunassa tai kylvyssä niin, että iho pehmenee ja ihohuokoset aukeavat. Mustapääraukat eivät vielä aavista, mitä ne kohtaavat pian.
  2. Levitä naamio kasvoillesi tasaiseksi kerrokseksi siveltimellä. Naamio on tahmaista, joten et tahdo olla siinä ranteitasi myöten. Usko minua.
  3. Taktikoi levityksen kanssa eli keskity kasvojesi ongelma-alueisiin. Vaikka Instagramin kuvissa voi näyttää hienolta, kun naamio on levitetty koko kasvoille, varoitan, että sen repiminen irti sattuu monilla korvien lähellä kasvavan karvoituksen kohdalla. Ei koko kasvoille levityksestä ole siis haittaa, mutta naamion poistamisen aikaan saattaa tehdä mieli kiroilla.
  4. Varo kulmakarvoja ja hiusrajaa! Jos tahdot hentoisista viiksikarvoistasi eroon, pidä huolta, että ne jäävät naamion alle, mutta pidä tökötti kaukana karvoista, jotka tahdot pitää.
  5. Anna naamion vaikuttaa 45 minuuttia. Kun se on täysin kuiva, poista naamio repimällä se hitaasti irti ihostasi. Jos karva-alueilla tuntuu pistelyä, paina toisella kädellä ihoa, kun revit naamiota pois.
  6. Jos et käytä naamiota kerralla (eli jos vaikka tahdot naamioida vain nenäsi), voi lopun naamion laittaa pakkauksessaan IKEAn suljettavaan muovipussiin. Näin naamio säilyy muutaman päivän.

Bette Box -palvelusta yleisesti voisin kertoa sen verran, jos se ei ole tuttu konsepti, että boksi on kotiin tilattava kosmetiikkakokoelma, jonka sisällöstä saa etukäteen vain vinkkejä. Boksin arvo on aina suurempi kuin sen hinta eli kosmetiikkafani voi näin säästää rahaa ja saada suoraan kotiinsa uusia, kiinnostavia tuotteita. Mukana ei ole aina vain uutuuksia, vaan sisällöksi valitaan usein bestseller-tuotteita eli niitä parhaista parhaita. Tämä minun valintani menee juuri tuohon jälkimmäiseen kategoriaan.

Oman ihotyypin ja sävytoiveiden valinnan jälkeen valittavissa on kolmen tai kuuden kuukauden tilausjakso boksia tai suosituin vaihtoehto eli kuukausitilaus, jonka voi lopettaa milloin tahansa.  Jos mietit tilaamista, mutta et ole aivan varma, onko tämä sinun juttusi, paljastettakoon tässä vaiheessa, että tammikuun boksissa tulee olemaan mm. täysikokoinen meikkituote, palkittu ihonhoidon uutuustuote ja uusi yhteistyökumppani apteekkituotteilta. Joulukuun boksista suosikkituotteeni, jos omaa ei saa valita, oli täysikokoinen Lumenen Lähde-sarjan Arctic Dew tehokosteuttava seerumi, jonka valitsi boksiin Minna.

Oletko jo kokeillut tätä naamiota? Tilaa itsellesi omat kosmetiikkaboxit TÄLTÄ SIVULTA! :)