Joulukuun kapselissa on yhteensä 25 palasta. Joulu on todellakin huomioitu kapselin värimaailmassa, mutta se ei haittaa, sillä punainen on muutenkin suosikkivärini. Mukana on jopa joulukerrasto, jonka paitaa käytän töissä farkkujen kanssa. Lomapäivät taas lojun kerrastossa siellä, minne ikinä päädymmekin joulua viettämään.

Videota en tässä kuussa ehtinyt kuvata, vaikka yritin kovasti, mutta tällä kerralla kuvasin kapselini kaikki osat enkä vain parhaita paloja. Jotakin edistystä siis. Toivottavasti tästä löytyy inspiraatiota, jos joku vasta rakentaa omaa kapseliaan joulukuulle. Oman inspiraationi taisin saada tämän hameen värimaailmasta.

Tiesitkö, että rakastan takkeja? Ymmärsin sen, kun tuskailin, että otin niitä viimeksi kapseliin mukaan liian vähän. Nyt niitä on neljä, joten pitäisi sujua jo paremmin. Jotkuthan eivät laske ulkovaatteita ollenkaan mukaan kapseliin, mutta jo tilansäästösyistä minä lasken, jotta saan syyn jättää eteiseen vain murto-osan takeista viemään tilaa.

Ulkoasusteet eli pipot, huivit ja tumput on sen sijaan suosiolla jätetty pois listasta. Todennäköisesti asun jouluun Katri Niskasen ohuessa, trikoisessa merinovillapipossa. Se on niin tiheää neulosta, ettei siitä mene läpi edes Ruoholahden hyytävä merituuli matkalla HopLoppiin. Tarkoitan siis K-citymarketiin ostamaan pioneja ja ylihintaisia lakritsitaateleita! :D

Alaosat:

 • collegehousut (BikBok)
 • mustat culottesit (2nd hand)
 • tummansiniset farkut (Ellos)
 • löysemmät farkut (Noisy May / saatu)
 • “skin pants” (Katri Niskanen)
 • hame (Gigi x Tommy)

     

Yläosat:

 • musta t-paita (H&M)
 • musta silkkitoppi (Guess by Marciano) KYLLÄ, TAAS! :D
 • valkoinen kietaisupaita (H&M)
 • värikäs paita (R/H)

Mekot ja neuleet:

 • neuletakki (Odd Molly / saatu)
 • kietaisumekko (Chiara Forthi)
 • joulukerrasto (Lidl / saatu)
 • trikoomekko (Nanso / saatu)

Takit:

 • musta villakangastakki (Ellos / saatu)
 • toppatakki (Helly Hansen / saatu)
 • punainen toppatakki (Svea)
 • punainen duffeli (Benetton)

Kengät:

 • buutsit (Timberland)
 • bootsit (H&M)
 • kumisaappaat (Nokian / saatu)
 • nilkkurit (Paola Suhonen by Seppälä)

Laukut ja asusteet:

 • keltainen pikkulaukku (H&M)
 • punainen laukku (Michael Kors)

Päässäni on jo ainakin kymmenen asua joulukuulle. Nyt, jos olisin fiksu, kirjoittaisin ne ylös, jotta pienikään asukriisi ei pääse yllättämään. Tosin niitä ei oikeasti ole kapselipukeutumisen aikana juuri näkynyt. On ihana, kun aamulla sovitteluun ja pohtimiseen ei tarvitse varata aikaa, vaan kaappi on täynnä täydellisiä asuja.

En ole todellinen kapselointifani kuitenkaan, sillä kapselini kaikki palasethan eivät toimi keskenään. Tekonahkaleggareita ei missään nimessä voisi pukea lyhyen toppatakin kanssa ja neuletakin printti sekä sävyt riitelevät monien vaatteiden kanssa. Minulle tällainen kapseli on kuitenkin riittävän toimiva poistamaan pukeutumiskriisit.

Tuli aika värikäs kapseli! Luuletko, että kyllästyn tähän vai jatkaisinko tällä tammikuunkin? :)