Ihanaa ensimmäistä adventtia! Onko teillä lunta maassa? Meillä vietettiin eilinen hangessa peuhaten ja adventtiarvonnan palkintopakettia kuvaillen. Arvon jokaisena neljänä adventtisunnuntaina palkintopaketin, jotta arvonnat eivät tuki blogia kokonaan. Muille päiville on kuitenkin jäätävä tilaa asukuville ja kuulumisille.

Palkintopaketeissa tulee olemaan tuotteita suosikkimerkeiltäni, ja ensimmäisenä adventin teemana ovat lapset, koska lastenluukkua toivottiin kovasti. Taktikoin arvonta-ajankin niin, että nämä ehtivät pukinkonttiin paremmin kuin hyvin.

  

Palkintopaketin ensimmäinen osa on LEGO Friends -sarjan Laskettelukeskuksen hiihtohissi -paketti. Paketti on suunnattu 8-12 -vuotiaille, sillä siinä on paljon pieniä osia ja näperrettävää. Me kasasimme suksivuokraamopisteen ja leikimme muutamalla laskettelijalla hetken, mutta isommat lapset saavat paketista varmasti paljon irti.

Minä innoistuin kasaamisesta, sillä en muistanut, miten yksityiskohtaiset ohjeet paketin mukana tulee ja miten kokoaminen vie mukanaan, kun oikein keskittyy. Tämä osa palkinnosta on isommille lapsille, mutta toki valitsin mukaan jotakin pienemmillekin.

Suomalaisen Aarrekid-merkin uusi BATH-mallisto on niin hitti, että osaa tuotteista ei löydy enää merkin verkkokaupasta. Sain kuitenkin Rooster-kuosisen kylpyponchon palkintopaketin toiseksi osaksi, joten joku pieni kylpijä pääsee pian korvaamaan pyyhkeen tällaisella. Rakastan tätä printtiä! Ponchon materiaalina on käytetty luomupuuvillaa sekä kierrätettyä polyesteriä.

Poncho on virallisesti kokoa one size ja sen mitat ovat niskasta helmaan 60cm ja hartialeveys 62cm. Meidän 3.5-vuotiaalle, aika tasan metrin pituiselle pojallemme koko on hyvä. Printissä on viininpunaista ja pinkkiä piristämässä mustavalkoista kuviota. Ponchon kuvaaminen oli arvonnan suurin haaste, sillä pieni viuhahtelija ei antanut kuvata itseään ponchossa ja kuvasin tuohon alle kylpytakin paketin, koska utelias vesseli tuhosin ponchon paketin.

Voittaaksesi yllä olevan kuvan palkintopaketin, kommentoi tätä postausta. Paketti sisältää siis sekä LEFO Friends Laskettelukeskuksen hiihtohissi -paketin että Aarrekid-kylpyponchon. Osallistumisaikaa on vajaa viikko eli lauantaihin 9.12. kello 11:00 asti. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! :)