Vihjasinkin jo aiemmassa postauksessa, että tuli puettua vanhanaikaisesti mekko farkkujen kanssa töihin. Kaikki asussani oli jotenkin menneeltä vuosikymmeneltä. Mekko ja housut yhdessä, farkkujen lahkeet ja jopa nilkkurit. Tykkäsin silti asusta. Jumiudun helposti samaan tyyliin, johon tykästyn, ja tämä yhdistelmä oli todellakin jotakin uutta.

Huomioin myös käytännöllisyyden pukeutumisessani, sillä työskentelen usein toimistolla jalat pöydällä tai muuten mutkalla ja vilautteluvaara pelkällä mekolla olisi ollut suuri. Vaikka huomenna juhlitaankin pikkujouluja yhdessä puolialasti kylpylässä, ihan niin paljon en itsestäni tahdo työyhteisössä antaa.

Tätä mekkoa katsoessani mietin usein, miten tämä kietaisumalli näyttäisi erityisen kivalta pienen raskausvatsan kanssa. Oikein harmittaa, ettei minulla ollut tätä vielä odotusaikana. Jos mekko näyttää tutulta, siihen on hyvä syy, sillä olet ehkä nähnyt nämä kuvat aikaisemmin. En ensin edes tajunnut, että omistan kaksi melkein identtistä mekkoa!

Kapselipukeutuminen on saanut minut ajattelemaan turhia ostoksia, joten jos pitää päättää, kumman näistä kahdesta mekosta pidän, se tulee olemaan tuo pidempi versio. Vaikka tämä lyhyempi on monipuolisempi, koska tämän voi pukea myös housujen kanssa, epäilen vahvasti, että maksimekolle tulee enemmän käyttöä.

mekko – Ciara Forthi

farkut – Ellos (pidempi tarina täällä)

kengät – Paola Suhonen by Seppälä

Vietin eilen lyhyen hetken askartelumerkeissä. Kuusta en koristellut vielä, sillä pikkumies tahtoo olla siinä mukana, mutta ripustin kuusen taakse olohuoneen seinälle tekstibannerin. Piti tarkistaa useaan otteeseen, että tuo i-kirjain on todellakin i eikä t. Ne näyttävät ripustusosien vuoksi kovin samanlaisilta.

Seinäkollaasi ei ole vielä ihan valmis, sillä minulta puuttuu muutama tärkeä osa, jotka pitäisi hakea postista. Ehdin varmaankin alkuviikosta kuvata tänne valmiin tuotokseni. Toivottavasti siitä tulee yhtä hieno kuin pääni sisällä.

Toivottakaahan onnea pikkujouluihin! Pelkään, että tämä mamma nukahtaa jo kuudelta lämpimään altaaseen ensimmäisen skumppalasin jälkeen. ;)