Taputellaan tämä Blockfest-aihe nyt taas vuodeksi maan alle näiden toisen festaripäivän asukuvien myötä. Sateinen päivä jännitti sen verran, että valitsin aamulla kengikseni suosiolla matalavartiset kumisaappaat. Sadetakkikin oli repussa mukana ja matkalla rautatieasemalle sitä tarvittiin hetken ajan. Illalla ei onneksi satanut uudelleen, joten takki sai pysyä repussa. Pilottitakki piti kyllä illalla pukea ylle, sen verran viileä alueella tuli.

 

Tykkäsin asustani paljon, mutta fiilis kuvaushetkellä oli aivan toista maata. Noora irvisteli kameran takana hetken ja sanoi sitten suoraan, että kasvoiltani huomaa selkeästi, että oloni on epämukava. Niin se olikin. Koetin hymyillä, mutta se ei ollut kovin uskottavaa ja muutenkin kasvoillani olisi voinut lukea mustalla tussilla: “VÄSYNYT.” Huomisesta on paljon kiinni ja toivon todella, että pääsen illalla kirjoittamaan teille, että kaikki on järjestynyt ja että stressasin ihan turhasta.

 

urheilurintsikat – H&M

paita – R/H

takki – Elly Pistol

reppu – Adidas (lainassa taaperolta)

skin pants – Katri Niskanen

kumisaappaat – Nokian (saatu)

Seuraavina viikkoina blogissa tullaan todennäköisesti keskittymään töihinpaluu-teemaan vaatteiden, meikkien ja fiilisten kautta. Aion päivittää ainakin mekkipussini, mutta vähän tekisi mieli uutta tukkaakin. Oletteko koskaan antaneet ammattilaisen suositella teille kosmetiikkaa vai ostatteko meikkiosastolta aina sitä, mitä mieli tekee? Vai jumitatteko ehkä vuodesta toiseen samoissa tuotteissa?

Minä taidan kokeilla seuraavaksi ammattilaista auttamaan suurimmissa kosmetiikkahaasteissani eli silmänaluksissa, meikkivoiteessa ja varjostuksissa. Ne on pakko saada kuntoon, olen jo kuitenkin 30-vuotias! :D