En olen ihonpuhdistustuoteuskollinen ihminen. Viime kuukaudet olen kuitenkin pysytellyt varovaisella linjalla, jotta suunympärysihottuma pysyy kurissa. Siitä riesasta voit lukea halutessasi lisää suunympärysihottuma-tägin alta. Ziaja-merkin maahantuoja lähetti testiin vuodenmaito-sarjan tuotteita ja heti niitä nuuskaistuani tiesin, että näitä uskallan kokeilla. Tuoksu on jotenkin saippuainen ja turvallinen.

 

Sarjan puhdistusmaitokasvovesi on koostumukseltaan jotakin geelin ja voiteen väliltä. Olen puhdistanut sillä ihoni täysin, mutta ripsipidennyksiin käytin pidennysmerkin omaa puhdistusvaahtoa, jotta vieras aine ei heikennä liimaa. Putsarilla pyyhitään kasvot vanulapun avulla, mikä on aina ollut minulle mieleinen puhdistustapa, koska näen, koska lappuun ei enää jää mitään. Suihkussa käytän kuitenkin aina puhdistusvaahtoa, mikä lie pakkomielle sekin, mutta opetinpahan saman höpsön tavan avomiehelleni.

 

Saman Goat’s Milk -sarjan yövoide jäi myös osaksi ihonhoitorutiinejani. Tämä voide on todella, todella täyteläistä. Sarjan päivävoide oli makuuni vähän liiankin paksua, mutta yövoide saa olla kunnon tahmaa. Kesä tuntuu imevän kosteutta iholtani ihan urakalla, joten tehohoidolle on tarvetta. Ja hei, yövoidepurkki maksaa vain suunnilleen kympin! Tämä korppuihon pelastus ei vie vararikkoon. Tuoksu on samaa sarjaa puhdistusaineen kanssa.

Puhdistan ihoni aamuin ja illoin sekä rasvaan sen sopivalla voiteella. Muutaman kerran viikossa otan käyttöön vielä kovemmat keinot, joihin lasketaan mm. TonyMoly x Pokémon -kangasnaamiot. Suomesta olen löytänyt verkkokaupoista vain hunajaista Pikachu-naamiota, joten tätä virkistävää greippi-Charmanderia joutuu tilaamaan ulkomailta. Nämä kaksi ovatkin olleet suosikkejani, mutta vihreältä teeltä tuoksuva Bulbasaurkin oli kyllä ihana. Pitänee taas tilata uusi lajitelma.

Ihonhoitoni yksi tärkeimmistä avaintuotteista on nykyään The Body Shopin Vitamin C -entsyymikuorinta. Koska poskissani verisuonet ovat todella pinnassa, ei iho kannata hinkata yhtään enempää kuin on pakko. Siksi rakeettomat kuorinnat ovat minun juttuni. Tämä ihoa kirkastava kuorinta tuntuu joka kerta yhtä ihanalta. Löytyikö listalta tuttuja tuotteita? Kiinnostaisiko joku erityisesti, jos saisit testata mitä tahansa? :)

(aamutakki saatu Puuvillatehdas-verkkokaupasta)