VIIKON HÄSHTÄGIT:

  • #TARJOUSHAUKKA. Toukokuun 22. päivä eli ensi maanantaina jatkuu kulttisarja Twin Peaks. Onneks HBO tarjoaa kuukauden ilmaisen testijakson uusille asiakkailleen, joten hyvällä tuurilla koko sarjan ehtii katsoa maksutta.
  • #AUTS. Tiedäthän, että se, että et laittanut aurinkovoidetta ihollesi, kaduttaa paljon enemmän kuin se, että laitoit etkä ruskettunut mielestäsi tarpeeksi.
  • #PAREMPAAKOKOPERHEELLE. Muistuttelen täälläkin, että huomenna eli lauantaina kannattaa liikkua Narinkkatorin lähistöllä kello 12-16, sillä minä ja Minttu jaamme siellä ilmaisen Ingman Luomu -jäätelön kaikille, jotka lisäävät kuvan jätskihetkestä Instagramiin hashtagilla #parempaakokoperheelle #luomu ja #ingman.
  • #SEKSIHELLE. Tässä pitäisi olla muutaman päivän kesä edessä enkä ole lainkaan varautunut. Tänään on pakko levitellä itseruskettavat sääriin ja kuoria iho, etteivät ihmiset pelästy hilseilevää, kalmankalpeaa muumiota.
  • #SAISPALISÄTUNTEJA. Kun on ensin odottanut iltaa ja nukkumista, mutta tajuaakin sitten, että olisi vielä töitä. Toinen silmä haudassa tulin sitten samalla reissulla avautumaan tännekin.
  • #INVENTAARIO. Nyt on pakko käydä bikinilaatikko läpi ja sovitella, mitkä pääsevät vielä jatkamaan elämää kanssani. Mutta mitä tehdä epäsopiville uima-asuille? Ostaako joku niitä kirppikseltä..?

# H Y V Ä Ä   Y Ö  T Ä