mekko – Pietamo (saatu)

kengät – Adidas (saatu)

Koettakaa kestää, kyllä nämä PING Helsinki -jutut kohta loppuvat. Tämä taitaa olla minun osaltani viimeinen postaus ennen ensi vuotta. Toivon niin, että festareita järjestetään jatkossakin! Vaikka sitten maksullisina. Vastasin juuri palautelomakkeeseen, että olisin valmis maksamaan lipusta 100-200 euroa jatkossa. Toivottavasti moni muu ajattelee samoin. Tänä vuonna Clarion-hotellissa järjestetty tapahtuma oli hyvin erilainen kuin viime vuoden festarit, jotka pidettiin Långvikissä. Pidin kummastakin tapahtumasta. Tämän vuoden tapahtumasta, jossa sisällöntuottajat ja yrityksen verkostoituivat sekä oppivat uutta puheenvuorojen ja työpajojen kautta, mieleeni tarttuivat seuraavat asiat:

  • älä pelaa turvallisesti, se on tylsää. Tämä taisi olla suosikkikohtani! Tuttu ja turvallinen on usein myös valitettavan tylsää. Vältä pinnallista lätinää ja laita itsesi/yrityksesi peliin, vaikka joku suuttuisikin lopputuloksesta.
  • tutustu uusiin tyyppeihin, sillä saatat tarvita heidän apuaan tai olla heille avuksi. Ajatteletko kivasti rullaavan työsi olevan hallussa? Aina on varaa kehittyä ja parantaa. Kuuntele sellaisen tyypin ajatuksia, jonka tekemisiä ET ymmärrä. Saatat oppia jotakin tärkeää.
  • muista, että saatat elää 100-vuotiaaksi. Älä missään nimessä suhtaudu elämääsi niin, että alat etsiä vanhainkotipaikkaa, kun ensimmäiset harmaat hiukset ilmaantuvat. Ala sen sijaan järjestellä elämääsi niin, että rahat riittävät, vaikka eläisit yli 100-vuotiaaksi ja kroppasi toimii. Älä siis ala kiskoa röökiä keski-iänkriisin keskellä miettien, että “kaikki on kuitenkin kohta ohi ja kaikkea pitää kokeilla”.
  • älä väännä väkisin. Tässä kohdassa tunsin piston sydämessäni. Rakastan bloggaamista ja instaamista, videoillekin tahtoisin löytää lisää aikaa. Pinterest ja Twitter sen sijaan ovat täysin turhat minulle, mutta toki olen luonut niihinkin tilit. Taidanpa poistaa ainakin Pinterestin, koska miksi seurata ihmistä, joka ei edes pinnaile mitään?
  • ole rehellinen. Tässä kohdassa voinkin kiukutella siitä, miten paljon ärsyttää, että nuo sponsoroidut lenkkarini ovat muotoilultaan aivan järjettömät. Aluksi ne ovat jalassa superhyvät, mutta kenkien takaosa, joka on muita reunoja korkeampi(!) alkaa aina jossakin vaiheessa päivää hangata akillesjännettä. Nyt tuotekehittely vähän tsemppiä!

 

Psst! Kamerankäyttö unohtui tänä vuonna, koska oli niin kivaa. Nämäkin kuvat otti rakas Veera, jonka kanssa olen saanut viime viikkoina viettää paljon aikaa. :)