Tuntuupa hassulta kirjoittaa keväästä, kun on vappu ja sataa räntää. Tuskin tämä yllätyksenä kenellekään tuli, mutta silti. Huomista odotellessa ja sitä rataa. Olin keskiviikkona ihan kevätfiiliksissä päästä varpaisiin ja puin ylleni hyvin riskialttiin asukokonaisuuden vähän joka mielessä. Valkoiset farkut ja valkoinen t-paita saivat seurakseen viininpunaiset ballerinat, vaaleanpunaisen mokkanahkatakin ja kukkakuvioidun huivin. Joku teistä vinkkasi, että ballerinat sopisivat vaaleanpunaisen kanssa, joten kiitos siitä. Väriyhdistelmä on tosi kiva. Mietin vaan koko ajan, miten paljon kielioppivirheryhmä Facebookissa kauhistelisi otsikkoani. Väri, joka taipuu ja muuta ahdistavaa.

Olen aivan hajalla, koska vapun jälkeen olisi tarkoitus käydä juttelemassa siitä, miten työtilanteeni jatkuu ja tunteeni sahaavat laidasta laitaan. Harjoitteluvaihe on hurahtanut nopeasti ja kiinnostus aiheeseen on suuri. Toisaalta nautin arjesta näin, toisaalta kaipaan fyysistä työpaikkaa. Ideoita ja energiaa on paljon ja voisin purkaa ne blogeihini, mutta sitten taas toisaalta olisi hienoa purkaa ne työhön, jossa voisi edetä. Bloggaamisen suhteen kun tuntuu siltä, että käväisin huipulla, kyllästyin sontasateeseen ja valuin omaan uomaani, josta on karsittu pahimmat vihalukijat ja satunnaiset tallaajat. Jäljelle jäi juuri se kiva porukka, jolle halusinkin kirjoittaa. Eli sinä ja te. Mitä tavoittelisin seuraavaksi?

t-paita – H&M

takki – Vero Moda

huivi – KappAhl ( saatu)

farkut – H&M

kengät – MARC Marc Jacobs

PING Helsinkikin hujahti perjantaina ohi, mutta niihin tunnelmiin palailen myöhemmin. Arvoisa raati valitsi tapahtumaa koskevista postauksista mielestään parhaan ja minun ammattibloggaajan huijarisyndroomani palkittiin hotelliyöllä Clarionin sviitissä. Näkymiä 14. kerroksesta on vaikea kuvailla, mutta huikeat ne olivat. Kävin myös tutustumassa uima-altaaseen, jonka pohja on läpinäkyvä. Mietipä, miltä tuntuu uida korkeanpaikankammoisena 16. kerroksen altaassa, kun näkee allaan asfaltin ja meren. Aika rentouttavaa. Mutta nyt toivotan iloista vappua ja lähden sutimaan glitteriä kasvoilleni! :)