Enhän minä sitä Edelläkävijä-palkintoa voittanut. Olen silti kiitollinen, että ehdotitte ja äänestitte minua. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos! Kävin juhlimassa Inspiration Blogger Awardseja silti hyvillä mielin, sillä oikeasti kuulin jo etukäteen, etten voittaisi. Jos nimi ei ole äänestetyimpien listalla väliaikatiedoissa, ei ole kovin todennäköistä voittaa. Voittajat olivat aika vahvasti tubettaja-puolelta, mutta kaikista ansaituin voitti meni minusta Dr. Sugar -blogin sokeritohtoreille. Tytöt ovat todellakin vuoden herkullisimpia, kurkatkaa vaikka heidän bloginsa, jos uskallatte. Varoitan, että sokerihammasta saattaa alkaa kolottaa pahemman kerran.

Viimeksi juhlissa osa oli tälläytynyt pitkään iltapukuun ja osa saapui paikalle verkkareissa ja nuuska huulessa, joten en ottanut asustani stressiä. Uusin kirppislöytöni roikkui suoristumassa eteisessä ja nappasin sen siitä päälleni hetki ennen lähtöä. Nämäkin kuvat ottanut Veera oli luonani päivä- ja iltatapahtumien välissä ja kun hän nyökkäsi hyväksyvästi mekolle, kaivelin vielä korulaatikostani simpukkahenkiset korvikset täydentämään rantapummityylin. Käsilaukkuni on myös kirppikseltä, en oikeasti osta enää juuri mitään täyteen hintaan itselleni.

Korkkarit eivät ihan mene biitsihenkeen, mutta ei tarvitsekaan. Ne pitäisi vaan värjätä, kun jaksaisi etsiä sopivan maalin. Jos saatte blogini välityksellä minusta laiskan ja saamattoman mielikuvan, se on pitkälti ihan oikea, sillä olen kitissyt näiden kenkien haalistumista suunnilleen neljä vuotta blogissani. Nytkin ne lojuvat lattialla enkä tasan muista huoltaa niitä ennen seuraavia juhlia. Katsotaan vaan, niin postaan taas kohta kuluneista mokkakorkkareistani. Pahoittelen jo etukäteen.

 

mekko – Odd Molly

laukku – Lumi

korvikset – H&M

kengät – China Girl

Jos kuvien glittermeikki ihastuttaa, siitä löytyy kokonainen postaus tämän linkin takaa. Nyt tuntuu olevan hurja postaustahti taas päällä, joten blogista löytyy tällä viikolla uutta lukemista aikalailla päivittäin. Loppuviikon pressipäiviltäkin saan kivaa materiaalia, kun on paljon kevätuutuuksia, joita kuolata, ja ystävä nappaamassa kuvat päivän asusta. Perjantaina onkin sitten PING Helsinki Business Festival, jonne tämä huijari lähtee verkostoitumaan. Arvatkaapa, mitä teen vappuna? Uitan tietysti ankkoja! KVAAK. Entäpä te? :)