Varoitan, että tämä postaus sisältää aivan liian monta kuvaa meikäläisen pärstästä ja siihen on syynä Glitternisti. Tuijottelin itseäni lauantaina peilistä aivan luvattoman paljon, sillä BID-bloggaajatapahtumassa silmieni alle liimatut glitterit suorastaan lumosivat. Mietin, että kasvoillani oli pitkästä aikaa meikki, jonka heikko kohta ei ollut silmänalusalueeni ja sen tummuus. Usein jonkun muun tekemä juhlameikki on silmieni alta paksua pakkelia, jotta tumma sävy saadaan piiloon ja lopputuloksesta tulee helposti tunkkainen. Glitternisti saisi muuttaa meille, sillä tämä meikki on kaukana tunkkaisesta.

Tämän hetken kuumin glitter-taiteilija antoi glitterpisteeltään mukaani vielä pienen “varaosapussin”, jolla täytin muutaman kohdan ennen iltaa. Glitterit kiinnitettiin vaseliinimaisen voiteen päälle ja kiinnitettiin vielä paikoilleen hiuslakalla. Siinä ne pysyivät aamuyöhön asti, vaikka toki Glitternisti oli paikalla iltatapahtumassakin. Silloin jono oli tosin jo ulko-ovelle asti, joten olen hyvin tyytyväinen, että rynnin pisteelle jo päivällä. Mietin ennen iltatapahtumaa, että jos vetäisin hiukseni taakse wetlook-tyyliin, siihen saisi hienot glitterkuorrutukset, mutta sitten laiskotti enkä jaksanut muuttaa kampaustani illaksi.

Tästä voi siis napata vappumeikki-idean, jos sellainen on vielä hukassa. Näitä glittereitä löytää Glitternistin omasta putiikista, minun kasvoillani on useampaa eri glitteriä. Sininen sävy napattiin päivätapahtuman mekostani. Minulla on kyllä varattu vapuksi erikoinen tarra-arkki, jolla pitäisi syntyä villi vappumeikki, mutta jos se idea ei toimi, aion käyttää vara-glitterpussini tyhjäksi. Näillähän voisi tummien silmänaluksien lisäksi peittää myös finnit, arvet ja kaiken muun, mikä häiritsee itseä. Joinakin päivinä siis koko kasvot! :D

(KUVAT: Veera Korhonen)