• ai, että kahvimaidon voi hyvin korvata kasvismaidolla eikä eroa huomaa? Siis ei huomaa eroa lehmänmaidolla ja jollakin soija-/manteli-/kookos-/kaktus-/rairuohomaidolla? Hohhoijaa… Kahvi kookosmaidolla on ihan hyvää satunnaisesti, mutta kahvimaitoani ei syrjäytä jokin “maidonkaltainen valmiste”.
  • en ole aloittanutkaan SKAM-sarjaa, koska se ei kiinnosta tarpeeksi. Siis sarja, jotka KAIKKI katsovat, ei vaikuta kiinnostavalta? Mikä logiikka, Iina?!
  • äitiyspakkauksen vauvanvaatteiden värien arvosteleminen on yksi tökeröimmistä asioista. Nimikiistan vielä ymmärrän ja tuttipullotaiston samoin, mutta en sitä jokavuotista kitinää, kun mukana on just se vihreän sävy, joka on tosi ruma.
  • olen aina pitänyt RAWia parempana kuin SmackDownia, vaikka SD oli muka koko WWE:n tiivistymä. Hitot ollut.
  • jäätelön pitäminen yliarvostettuna. Taidan olla ainoa, jota ei haittaisi, vaikka ei enää koskaan elämänsä aikana saisi jäätelöä?
  • mielestäni Mikael Gabriel ei osaa laulaa, niin en ymmärrä, miten Vain elämää -kauden jälkeen sen laulutaitoja kehuttiin? Ja siis nimenomaan puhutaan laulamisesta, räpätähän se tyyppi osaa. Tämä mielipiteeni on niin tulenarka, etten ole kehdannut tätä sanoa ääneen oikein kenellekään.

Samaistuitko? Uskallatko tunnustaa jonkin epäsuositun mielipiteesi kommenttiboksiin? :)