Tein tänään jotakin, mitä olen jo monen vuoden ajan pelännyt tekeväni. Avasin silmäni kesken ripsipidennysten laittamisen. Olin nukkunut edellisen yön todella huonosti vieressäni yskivän helikopterin taaperon vuoksi. En saanut unta enää viiden jälkeen ja pää sumuisena vaelsin kaupungin läpi ottamaan ripsipidennykset. Jossakin laiton loppupuolella mietin, etten ikinä uskaltaisi nukahtaa ripsienlaitossa, sillä pelkäisin säpsähtäväni hereille niin, että lopputuloksena pinsetit lävistäisivät silmämunani. Jotenkin tämän ajatusketjun päätteeksi sitten kroppani päätti, että nyt on muuten aika avata silmät. Mitä himputtia?! Ja niin minä avasin ne – ja suljin saman tien.

Hetken kirveli vähän, mutta Reetan refleksit olivat onneksi kultaa ja hän vetäisi nopeasti työvälineensä kauemmas. En vieläkään oikein ymmärrä, mitä tapahtui, mutta tiedän, etten tule tekemään tuota enää koskaan uudelleen. Treffasin Reetan muutama tunti ripsisessiomme jälkeen uudelleen, kun käväisimme pressipäivillä yhdessä. Yläilmoissa katselimme Kamppia ja joimme kahvia, jota elimistöni suorastaan vaati polttoaineeksi. Tapahtuman jälkeen Reetta nappasi minusta nopeasti kuvat. Vedin kaikki presetin/filtterin läpi, koska valo oli karmea. Osa minusta oli varjossa ja osa paloi puhki.

t-paita – H&M

housut – BikBok

aurinkolasit – Ray-Ban

kääntötakki – Vero Moda* (saatu Halensilta)

laukku – Olympus (saatu)

laukkukoru – H&M

kengät – Sorel (saatu)

Kun tutkin kuviani, Reetta kaiveli pressikassia ja löysin Anastasia Beverly Hills -merkin Glow Kit -paletin. Voi jösses, mitä sävyjä siinä onkaan! Mitään muotoilutemppuja en kasvoilleni osaa tehdä, mutta korostusväri osuu jo kohdilleen. Kiva päästä vertailemaan tätä Lumenen tippoihin ja Essencen sateenkaarikorostusväriin. Facebookissa tuntuu olevan eräässä kosmetiikkaryhmässä aika kova Anastasia Beverly Hills -hypetys, joten odotan innolla, että ehdin tutustua sarjaan. Ja niin odottaa Reettakin, jolta tippui melkein silmät päästä nähtyään paletin.

Tämän illan ohjelmassa olisi ravintolakeikka Veeran kanssa ja pakkaamista. Lähdemme huomenna maalle, sillä viikonloppuna pitäisi ehtiä ainakin synttäri-illalliselle Nooran ja Matin kanssa. Syntymäpäiväni on toki vasta 15. päivä, mutta emme ole Norpan kanssa nähneet pieneen ikuisuuteen ja alkaa olla ikävä. Sunnuntaina taas pikkumies virpoo ja minun työni on muuttaa nuori herra noidaksi, kissaksi tai hämähäkiksi. Pakkasin jo mukaan mustia sukkahousuja, joten hämähäkkiasu on aika vahvoilla! :D

(*kaupallinen linkki)