Alkuperäinen otsikko tälle postaukselle piti olla: “dumpatun deittiseuralaisen tunnustukset“. Aika dramaattista, eikö? Otsikko juonsi itsensä siitä, että olimme mieheni kanssa lähdössä treffeille ja kuvasin asuni etukäteen, koska tiesin, ettei sitä kuitenkaan muistettaisi kuvata ennen elokuvaa ja leffan jälkeen olisi pimeä. Mitään treffejä ei kuitenkaan tullut. Mies tuli kipeäksi risteilyllä ja seuraavana päivänä kotiintulosta halailin minäkin vessanpyttyä. Ei siitä sen enempää yrjötarinan sijaan tämän postauksen tähti on ylläni oleva pikkumusta haalari eli jumpsuit.

Vähän keskityn silti hehkuttamaan noita vaahtokarkkikenkiänikin. Ostin ne Zadaasta reilulla kympillä. Ne ovat erikoismallistoa ja aitoa mokkaa eli hyvä löytö, vaikka itse sanonkin. Olen myynyt niin suuren osan korkokenkäkokoelmastani pois, että on harvinaista, jos joskus ostan uudet kengät. Käyttötilaisuuksia korkkareille on aika harvoin nykyään, joten pärjäisin varmaankin mustilla peruskoroilla, yksillä mukavilla kiilakoroilla ja yhdellä parilla näyttäviä statement-korkkareita. Hassua, kuinka entinen kenkäfriikki voi sanoa näin.

 

Malliltaan treffivaatteeksi valikoitunut musta haalari on aika slimmi. En halunnut löysää haalaria, vaikka se olisi voinut olla imartelevampi, sillä 80-luku on aika rankka, jos se paistaa asusta läpi liikaa. Kietaisumallista tykkään, ja arvostan varsinkin turvahakasta, joka pitää huolen, ettei haalari lävähdä yhtäkkiä ihan auki. Kiitosta annan myös punttien pituudesta eli lyhyydestä. Metrin ja 60 sentin pituuteni on joskus haaste, mutta tämä haaalari oli juuri sopivaa pituutta.

haalari – Make Way* (saatu Halensilta)

toppi – Guess by Marciano

kengät – Ida Sjöstedt for Nelly

Peruuntuneet treffit pidettiin muuten lauantai-iltana. Katsoimme pojan nukahdettua yhdessä elokuvan Nainen junassa. Se oli ahdistava elokuva ja juonikin alkoi jossakin vaiheessa vuotaa. Juonipaljastus alkaa! Jollakin tavalla silti tykkäsin elokuvasta, vaikka olisinkin kiitollinen, jos pienten lasten äideille olisi omat varoitusmerkinnät aina, jos elokuvassa kuolee vauva. Juonipaljastus päättyy! Sitten, kun jossakin vaiheessa ehdimme elokuvateatteriin asti, haluan nähdä Kaunottaren ja hirviön sekä La La Landin. Goslingista huolimatta! ;)

 

(*kaupallinen linkki)