Nimesi on:
Iina

Kuvaile itseäsi kahdella sanalla:
Sosiaalinen introvertti.

Mitä käsilaukustasi löytyy?
Hyvä kysymys. En ole vielä täysin palannut käyttämään käsilaukkuja, vaan elelen rattaiden säilytystilan ja vaippakassin voimin. Tämä feikkilaukkupostaus antaa kuitenkin hyvää suuntaa siitä, mihin kohta palaan.

Mikä sinusta tulee isona?
Kun tietäisi! Näyttää siltä, että jonkinlainen monitoimityökalu, jonka leipä on murusina maailmalla.

Mistä haaveilet?
Että pääsisin taas kokeilemaan jotakin uutta. Esimerkiksi sitä seinäkiipeilyä, se olisi huippua. Erilaisista haaveista täytyy mainita se, että olisi ihanaa, jos meillä olisi joskus vielä oma piha. Tai edes iso, turvallinen parveke.

Kolme parasta piirrettä sinussa?
Pidän hyvänä ominaisuutenani sitä, että saan ihmiset nauramaan. (Onko pakko keksiä lisää?) Sitten arvostan itsessäni sitä, että osaan olla yksin enkä kaipaa koko ajan ympärilleni ihmisiä ja hälinää. (Voi hitto, vielä yksi.) Senkin voisin mainita, että uskallan olla aika hyvin oma itseni.

Kolme piirrettä, joissa haluaisit kehittyä?
Itsehillintä! Räjähdän ihan sekunnissa ja tunteet jyräävät järjen usein vähän turhan nopeaan. Tahtoisin myös olla vähemmän herkkä. Surulliset uutiset jäävät vaivaamaan päiviksi ja vatvon asioita, joille en voi yhtään mitään. Tykkäisin myös olla vähemmän ehdoton, mutta uskon, että tämä piirre hioutuu iän kanssa.

Millainen on unelmakotisi?
Tällä hetkellä niinkin realistinen kuin omakotitalo Helsingin keskustassa vihreällä pihalla  niin, ettei lähellä ole suuria teitä. Saa ilmiantaa!

Perjantai-illan herkuttelua varten valitsen…
Jotakin suolaista! Poppareita ja dippiä, ehkäpä? Tai ison kasan sushia! 2.5-vuotias poikanikin tykkää siitä. Kun hän näkee sushimainoksen hän sanoo: “Hyvää!”

Millainen on sinun unelmien date night?
Hmm, jotakin jännittävää! Esimerkiksi sitä kiipeilyä olisi kiva kokeilla yhdessä. Huomasin juuri muutama viikko sitten, että minulla ja miehelläni on paljon kivempaa, kun teemme jotakin yhdessä. Rinnepäivä Sappeessa yhdisti meitä todella paljon, kun taas leffateatterissa turhaudun siihen, että vaan istutaan ja möllötetään. Ja silti suunnittelemme ensi viikolle leffailtaa.

Millainen on sinun unelmien girls night?
No, nyt päästiin asiaan! Ensin hyvät etkot musavisalla ja muulla aktiviteetilla. Sitten vaikka ravintolaan syömään ja jonkun kivan artistin keikka. Ilta voisi jatkua meille varatussa yksityistilassa jossakin yökerhossa. En vaan keksi yhtään yökerhoa, jonne tahtoisin mennä.

Mitä haluaisit oppia?
Soittamaan kitaraa. Pianon kanssa pärjään, mutta sormeni eivät yhtään ymmärrä kielisoittimia. Ellei siis sitä 5-kielistä kannelta lasketa. Oli muuten aika symppistä nähdä oma poika soittamassa muskarissa samanlaista soitinta kuin itse soitti monen vuoden ajan.

Kun olet aivan yksin kotona, mitä tykkäät tehdä?
Kuunnella musiikkia tai kirjaa tai katsoa Netflixiä. Jos kuuntelen jotakin, siivoan yleensä samalla tai teen ruokaa pitkän kaavan mukaan.

Words to live by – Mikä on ohjenuorasi elämässä?
Ehkä eniten se, että kaikella on loppupeleissä tarkoituksena.