Ensimmäinen vuosi, kun tulen heräämään jouluaattoaamuun hotellilakanoissa. Jo vuosia olen punninnut, onko hotellijoulu uhka vai mahdollisuus. Aiemmin se houkutti, mutta kotijoulu vei lopulta aina voiton. Nyt ajatus valmiista aamupalapöydästä, joulupakettiin kuuluvista illallisista, murtsikkahiihtoretkestä laadukkailla vuokravälineille, jonkun muun järjestämästä Joulupukista, vieressä sijaitsevasta kylpylästä ja hyvin paljon todennäköisemmästä valkoisesta joulusta voittivat landeilun aivan heittämällä.

Saavuimme tänään Break Sokos Hotel Kolin Kylään vähän kello neljän jälkeen. Hotelli on sama, jossa vietimme yhteistyössä juhannuksen. Kun tykästyn johonkin paikkaan, matkaan sinne mielelläni omalla rahalla, joten varasin joulupaketin kolmeksi yöksi meille. Nautiskelimme sisäänkirjautumisen yhteydessä tarjotut glögit, purimme tavarat hotellihuoneeseen ja haimme autosta aaton joululahjan huoneeseemme. Herkuttelimme illallisbuffetilla hotellin ravintolassa ja haimme viereisestä kaupasta iltapalaa sekä lukemista.

Nyt katselemme porukalla telkusta piirrettyjä, tästä taitaa tulla aika ihana joulu. Rauhallista joulua myös sinulle! ❤️