Viikonlopun risteilyllä sain pitkästä aikaa pukeutua juhlamekkoon ja käyttää korkkareita, mutta matkustusasuni olikin sitten todella rento. Hiuskriisien varalle pakkasin mukaan hatun, joka pääsikin heti laivassa käyttöön. Näiden kuvien laatu on mitä on, mutta lupasin itselleni lopettaa turhan vikinän ja postata tällaista arkisempaakin materiaalia. Risteilyllä otetut kuvat ovat viimeisiä, missä turkoosit latvani vielä näkyvät, joten tällä hetkellä näitä tuntuu hauskalta katsella. Aikansa kutakin ja nyt oli aika siirtyä täysin omaan hiusväriin. Tahtoisitteko, että tekisin koontipostauksen oman värin kasvattamisesta ja hiustyyleistäni kasvatuksen aikana?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – H&M

farkut – BikBok

lakki – H&M

laukku – Olympus (saatu)

kengät – H&M

Kannoin laivalla mukanani vain kameraa, puhelinta ja rahapussia. Niille riitti suojaksi kameralaukkuni, sillä enempää tilaa ei tarvittu. Parfymerian tarjouksesta ostamani Eight Hour Cream -klassikkohuulivoidekin mahtui vielä mukaan. Voide maksoi alle vitosen, joten eihän sellaista voinut jättää ostamatta. Itse asiassa meillä oli postauksen asukuvat ottaneen risteilyseuralaiseni Ninan kanssa molemmilla sama laukku matkassa, minä vaan olin vaihtanut normaalin mustan nahkahihnan tilalle ketjuhihnan. Tuon ketjun saa suoraan kameraankin kiinni, mikä näyttää sekin todella kivalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään olisi ohjelmassa seuraavan Kesko-postauksen valmistelu. Olen tykännyt tästä yhteistyöstä todella paljon, sillä olen oppinut uusia asioita matkan varrella. Nyt pääsen paistamaan itse falafelejä, vähän ehkä jännittää! Tahtoisin syödä enemmän kasvisruokaa, mutta mielikuvitus loppuu usein kesken. Paneer Chili ja tofu-nuudelisalaatti ovat kasvisruokabravuurini, mutta haluaisin todellakin osata tehdä parempaa ruokaa ilman lihaa. Ehkä tämän opettelun jälkeen ei tarvitse enää käydä niin usein naapurin Fafa’sissakaan, krhm! ;)