Huomenta! Oli kiva nähdä tuttuja viikonloppuna, kun sai taas paljon kuvamateriaalia blogiin. Inspiration Blog Awards 2016 -iltajuhla pidettiin lauantaina Konepajan Brunossa ja vietin koko eilisen päivän vain löysäillen. Lähdin tapahtumasta kotiin aikaisin eikä siksi ollut mitenkään huono tai heikko olo. Nauroin kuitenkin lauantain aikana niin paljon, että tuntuu kuin kasvojeni lihakset olisivat jotenkin krampissa. Sunnuntai-illan nyhjäsinkin sitten poikieni vieressä ja kun pienempi nukahti, jatkoimme mieheni kanssa uuden sarjamme katsomista. Olemme nyt Black Mirrorin toisessa tuotantokaudessa ja sarja vaan paranee koko ajan. Jokaisen some-addiktin kannattaisi katsoa noita jaksoja, kuulemma Stephen Kingkin fanittaa niitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAiba2016OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo yllä oleva kuva tiivistää illan suurimman ongelmamme eli värivalot. Kun halli on täynnä ihmisiä, jotka kuvaavat koko ajan, olisi kiva löytää edes yksi nurkka, jossa olisi normaali ja suhteellisen kirkas valo. Lopulta ruokakojun pojat pakkasivat tavaransa ja huomasimme, että poikien valaistus oli mukavan neutraali. Kuvat ovat vähän suttuiset, vaikka Veera teki taikojaan. Ensi vuonna otetaan siis omat valot mukaan! Kyllä näistä vaatteet erottaa ja ne ovat nyt se pointtikin. Hyvin taipui tuo päivätapahtumassakin ylläni ollut silkkitoppi iltajuhlaan, kun sen seuraksi puki vähän PVC:tä ja metallia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – Guess by Marciano

hame – Mert Otsamo

laukku – Maison Martin Margiela for H&M

kengät – Lanvin for H&M

Ai, että kuka tykkää noista H&M:n yhteistyömallistoista? Olen kirjoittanut joskus niistä postauksiakin, tosin noiden tekstien jälkeen kokoelmani on muuttunut. Asusteita voi kuitenkin kurkkia täältä ja kenkiä täältä, vaatteita en saanut koskaan kuvatuksi. On kiva, kun nuo asusteet toimivat keskenään, vaikka ovatkin aivan eri mallistoista. Kenkieni hopeiset korot ja laukkuni pinta olivat kuin luodut toisilleen. En kiellä, ettenkö olisi valinnut kenkiä, koska niiden sävymaailma sopii tällä hetkellä hiuksiini. Samasta syystä juhla-asuni on musta, sillä en keksinyt montaakaan väriä, joka sopisi latvoihini. Tytöt vitsailivat koko illan, miten sovin tyyleineni The Addams Familyyn. Tiedän, että nyt on aika luopua turkoosista, mutta tykästyin tähän väriin niin, etten millään malttaisi. Jos pidän tätä vielä viikon ja pukeudun vain mustaan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt on syötävä aamiainen ja lähdettävä vähän reippailemaan läheiseen pulkkamäkeen. Eilinen löhöily aiheutti sen, että olo on kuin kulhollisella pullataikinaa. Kannatti vielä syödä illalla suolapähkinöitä suolanhimoon. Ihan todella hyvä idea, Iina! Lähellämme on onneksi huikea mäki, joka oli eilen aivan täynnä iloisesti kiljuvia lapsiperheitä. Tai lapset siellä lähinnä kiljuivat. Minä isken sinne jälkikasvuineni tänään, kun muut aikuiset ovat töissä ja meno on ainakin toivottavasti vähän rauhallisempaa. Kivaa viikkoa! :)