Ääk, tunnustan heti aluksi hairahdukseni! Michael Korsin Hamilton-laukku oli ehkä viimeinen laukku, jota harkitsin käsivarrelleni. Tai no, muutamat Vuittonit olivat ehkä sen edellä, mutta kuitenkin. Sitten sain valita Emmy-nettikirppiksen valikoimista muutaman tuotteen itselleni ja löysin herkullisenvärisen laukun. SHIT! Halusin sen, joten valitsin sen. Nyt sitten kävelen kadulla laukun kanssa, jonka laukkuserkkujen vastaantulevat omistajat ovat keski-iältään 18-vuotiaita. Ehkä tämä kolmenkympinkiirisini turkoosine hiuksineen ja omituisine bileviikonloppuhaluineen huipentui nyt sitten tähän laukkuun. Samaa laukkua ei ole enää myynnissä muille kriiseilijöille, mutta muutamaa muuta mallia löytyy. Jos siis joku muukin kaipaa mennyttä nuoruuttaan eikä halua säilyttää rahapussiaan lastenrattaiden hoitolaukussa.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAbid2016OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka postaus keskittyykin paljolti uuteen laukkuuni, ylläni oli myös kiva asu. Eilen järjestettiin Konepajalla Indiedaysin Bloggers’ Inspiration Day -tapahtuma, johon osallistuin blogityttöjen kanssa. Ipana oli valvottanut edellisen yön, joten olin enemmän kuin onnellinen, kun pääsin jonnekin, missä ei ole uhmaikäisiä lähelläkään kiljumassa korvaan tai potkimassa leukaan. Nappasin Brunon pihalta mukaani sisälle Nooran ja muita blogityttöjä. Sitten kiertelimme yhteistyökumppaneiden kojuja, herkuttelimme tarjottavilla ja juorusimme. Viime vuoden tapahtumaan verrattuna paikka oli viihtyisämpä, mutta yritysten ständit olivat viimeksi kekseliäämpiä ja jollakin tavalla monipuolisempia. Viime vuoden asuni voit kurkata tästä postauksesta, tämän vuoden tyylini kuvasi Veera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – Guess by Marciano

“bikerhuitula” – H&M

leggarit – KATRI NISKANEN

laukku – Michael Kors (saatu)

kengät – H&M

Tykästyin tuohon sifonkihuitulaan ensisovituksella. Kuten arvasinkin, myös Veera iski silmänsä siihen ja laittoi omansa tilaukseen. Pukeudun todella harvoin kokomustaan, mutta merenneitotukan kanssa se tuntui toimivan. Muutenkin tämä synkkä vuodenaika saa himoitsemaan mustaa väriä, vaikka sitä vastaan pitäisi kai nimenomaan taistella. Väreistä saa kuitenkin energiaa. Hiukset kiukuttelivat ennen tapahtumaa, joten pörrötin niitä kunnolla lisää ja laitoin ne vain osaksi kiinni. Illaksi silotin ne sitten suurille laineille, missä onnistuin pitkästä aikaa. Epäilen, että olen viime aikoina mokaillut kiharani käyttämällä kiharrinta liian pienellä lämmöllä, jotta se ei kuluttaisi hiusta liikaa. Alkeellinen moka, mutta aina välillä on näköjään testattava, vieläkö samat kauneuslait pätevät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAbid-2016OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oikeastihan tykkään laukusta, mutta oletteko sitä mieltä, että Michael Korsin Hamilton-laukku on vain parikymppisten etuoikeus? :D