Hasselblad

P9062357

P9062350

P9062347

Naureskelimme eräänä iltana metsässä mieheni kansssa, miten tällaisella kamerallakin on voinut joku yrittää joskus kuvata itseään. Nykyajan älypuhelimilla voi napata selfien huomaamattomasti vaikka bussissa alaviistosta, kun suljinäänikään ei paljasta mitään. Toista oli aikanaan, kun olisi pitänyt kantaa kameralaukussa mukana ruutia ja huppua. Tämä Hasselblad on jo sellaisesta astetta modernimpi kamera, mutta silti vanhanaikainen filmikamera. Meiltä löytyy tähän polaroid-peräkin, mutta joskus yön pimeinä tunteina mies kehittelee kylppärissä ottamiaan kuvia alusta loppuun. Minähän en tuota kameraa oikein osaa käyttää, kun kuva on jotenkin nurinkurisesti. Tai siis ei kuva ole, mutta kun kameraa liikuttaa, kuva liikkuu “väärään suuntaan”. Äh, Hasselblad-oppitunti tekisi terää!

   P9062335

P9062339

P9062321

toppi – Merlyn

rintsikat – Marlies Dekkers (saatu)

farkut – H&M

laukku – Olympus (saatu)

laukkukoru – H&M

lakki – H&M

kengät – H&M 

Miten harvinaista onkaan, että olen ehtinyt lakata kuvauspäivän aamuna kaikki kynteni ja vielä niin, että lakka ei ole tuhriintunut pilalle, sitä ei ole ihossani eikä lakkapinnassa ole koloja. Lakatuilla kynsillä on heti jotenkin laitetumpi olo. Vallitsevasta hälytystilasta huolimatta oma ulkomuoto alkoi taas pitkästä aikaa miellyttää, kun keksin, että hatuilla saa mukavaa vaihtelua omaan tyyliin. Pienet asiat vaikuttavat paljon, joten jos mietit, jaksaisitko laittaa tänään huulipunaa, suihkauttaa hajuvettä tai pukea korkkarit tennareiden sijaan, tee se. Luultavasti et tule katumaan. Katsokaa nyt, miten kenkien kärjistä pilkistävät varpaankynnet saivat minut hymyilemään! ;)

P9062355