Pitkästä aikaa olisi videopostausta tarjolla! Tämäkin meinasi jäädä julkaisematta, kun en ehtinyt editoida videota. Ipana nappasi taas flunssan junareissulta (tai mummolasta vesiojasta), joten täällä ei paljon nukuta tai levätä. Video kuitenkin valmistui. Koska kaikki eivät sitä pysty tai ehdi katsomaan ja koska videolla näkyvät vain sisustuksen yksityiskohdat, kuvasin tärkeimmät pointit myös kuvina. Olohuone on siis nykyään aika vaalea, mutta sinne on ripoteltu sinne ja tänne väriläiskiä. Pääasiassa punaista, mutta muitakin päävärejä löytyy. Sitä ennenhän se oli hippihenkinen ja sininen, sitä ennen taas maailman tylsin harmaa. Natalia Ritarin suunnittelema ja toteuttama mittatilausvalaisin vaan on ja pysyy, siitä en luovu. Deseniolta saatu tekstitaulu taas hakee paikkaansa milloin missäkin, samoin Etsystä ostettu lehtikultataulu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eri värisillä pilkuilla ja sydämillä koristellut DOTS AND HEARTS -matto ja saman sarjan rahi saapuivat tosiaan luokseni aiemmin tällä viikolla. Ne ovat osa Ivana Helsinki -mallistoa ja sain ne Finartelta Habitare-lippujen kera. Nämä on valmistettu kierrätetystä puuvillasta, jota jää yli tekstiiliteollisuusta. Kuviot painetaan käsin, joten ne ovat kaikissa tuotteissa uniikit. Näitä voi ostaa verkkokaupasta tai Askoista. Mietin, pitäisikin hankkia pianon alle samalla kuosilla matto, kun se tuntuu nyt leijailevan omassa nurkassaan aivan erilaisen maton päällä. Toisaalta tuo soitin painaa niin paljon, etten tahdo kiduttaa ketään tutuistani pyytämällä nostamaan sitä milliäkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä tulee vähän sekametelisoppapostaus, mutta tuli tuosta videolla mainitusta siivouksesta vaan mieleen, että meillähän on edelleen käytössä Freska-siivouspalvelu, jonka yhteistyönä sain. Joka neljäs maanantai Ramona saapuu luoksemme tekemään joko kolmen tunnin yleissiivouksen tai pyynnöstäni hän voi keskittyä esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja hinkkaamaan ammettamme tai taittelemaan pyykkejä tai raivaamaan leluhelvettiä olohuoneesta. On ihana palata kolmen tunnin evakon jälkeen puhtaaseen kotiin ja varsinkin, kun ekologisten Mummi & minä -siivousaineiden ihana tuoksu leijailee vastaan jo rappukäytävässä. Muistuttelenkin vielä, että lokakuun loppuun asti koodilla 30MOUMOU saa 30€ alennusta kertasiivouksesta ja 50MOUMOU taas antaa 50% alennusta ensimmäisestä siivouksesta, jos tilaa jatkuvan siivouksen. Näistähän saa tehtyä vielä kotitalousvähennyksetkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siistiä ja valoisaa sunnuntaita kaikille! Mikä huone kuvataan seuraavaksi videolle? :)